Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Hororový zážitok českej dovolenkárky v tureckej Alanyi: Masáž v štvorhviezdičkovom hoteli sa zmenila na peklo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

ALANYA - Na dovolenku v Turecku nedajú mnohí dopustiť. Chvália si dokonalé služby, čisté more, výbornú stravu a v neposlednom rade aj príjemné správanie personálu. Češka, ktorá trávila tohtoročnú dovolenku v obľúbenej turistickej destinácii Alanya, má však úplne iný zážitok.

archívne video

Top hotely, skvelá gastronómia aj množstvo zábavy: Turecko ponúka dovolenku snov (Zdroj: Zoznam / ako)

Stalo sa to v deň odchodu z dovolenky. Rozhodla sa dopriať si príjemnú masáž, ktorá zavŕši krásny pobyt plný relaxu. Predpokladala, že v štvorhviezdičkovom hoteli môže očakávať len tie najlepšie služby. Bohužiaľ, veľmi rýchlo sa presvedčila, že nie všetko je také dokonalé, píše CNN Prima News. „Zhruba pätnásť až dvadsať minút ma masíroval. Vyzeralo to, že je všetko v poriadku. Potom mi začal masírovať nohy a po veľmi krátkom čase ma začal obchytkávať na intímnych partiách, strčil mi prsty do vagíny,“ uviedla zhrozená žena. Neskôr si dovolil ešte viac. „Držal ma za ruku a za stehno, nechcel ma pustiť z lehátka. Snažila som sa zakričať, že zavolám políciu. Vo chvíli, keď som povedala slovo polícia, sa zrejme zľakol a pustil ma,“ opísala ďalej. Keby to nezabralo, ktovie ako by masáž skončila.

Prevádzkovateľ rezortu začal po oznámení konania sexuálneho agresora jednať. „Nepatrí to nám, je to spa, ktoré funguje samostatne. Prenajímame ho. Dva dni po incidente sme spa centrum zavreli a všetkých vyhodili. Teraz je tam nový prevádzkovateľ,“ tvrdí manažér hotela, v ktorom k incidentu prišlo, Sadik Ucar. Tvrdo zareagovala aj cestovná kancelária, ktoré mala hotel v ponuke. „Rozhodli sme sa hotel stiahnuť z ponuky. Reklamácia celého zájazdu je v agende usporiadateľskej cestovnej kancelárie. My v tomto skutočne nemôžeme pomôcť. Ale nemecká cestovná kancelária to rieši,“ uviedla hovorkyňa spoločnosti Invia Jiřina Ekrt Jirušková.

Hororový zážitok českej dovolenkárky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Masér bol údajne iránskeho pôvodu a v súčasnosti by sa mal nachádzať v tureckej väzbe.

Viac o téme: DovolenkaMasážAlanya
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu