Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Strašná nehoda si vyžiadala štyri životy: VIDEO šialenej jazdy, pri ktorom tuhne krv v žilách! Trvalo to pár sekúnd

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

KRAKOV - V noci z piatka na sobotu sa v Krakove stala šokujúca nehoda, na následky ktorej zomreli štyria ľudia. Na webe sa objavilo hrôzostrašné video, ktoré ukazuje, ako vodič stráca kontrolu nad volantom po tom, ako na ceste zbadal muža.

Odvážna nočná jazda autom v Krakove je zaznamenaná na priemyselnej kamere. Pár desivých sekúnd si vyžiadalo štyri ľudské životy. Nikto z posádky nemal šancu, všetci mladí muži vo veku od 20 do 24 rokov zomreli na mieste. Obeťou tragédie sa takmer stal aj ďalší muž, ktorý sa rozhodol v nesprávnej chvíli prejsť cez ulicu, píše wirtualnapolska. V poslednej chvíli však uskočil a tým si zachránil život. Zo žltého auta zostal len šrot.

Strašná nehoda si vyžiadala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Policja Malopolska)

Cesta bola prázdna

Hlásenie o osobnom aute, ktoré zišlo na nábrežie od mosta Dębnicki prijala polícia v noci z piatka na sobotu po tretej hodine. Vtedy ešte nikto netušil, že šialená jazda sa blíži k tragickému finále. Netrvalo dlho a záchranári, policajti a hasiči sa už iba prizerali autu prevrátenému na strechu, v ktorom vyhasli životy štyroch mladých mužov. Hasiči ich pomocou hydraulického náradia vyslobodili, no aj napriek pokusom o resuscitáciu mohli záchranári iba skonštatovať smrť. Mesto Wieliczka, z ktorej všetci štyria pochádzali, sa zahalilo do smútku, takú tragédiu nepamätajú. Vodičovi bola odobratá krv na vyšetrenie, aby  zistili, či bol v čase jazdy triezvy.

 

Cztery ofiary śmiertelne nocnego wypadku w Krakowie Dziś około 3 w nocy w Krakowie doszło do tragicznego w skutkach...

Posted by Małopolska Policja on Saturday, July 15, 2023

Polícia podľa záznamov zistila, že cesta bola úplne prázdna a žlté auto so štyrmi mužmi sa po nej rútilo šialenou rýchlosťou. V istom momente vošiel do vozovky muž a vtedy vodič uháňajúceho voza úplne stratil nad riadením kontrolu. Našťastie, chodec stihol v poslednej chvíli uskočiť. Auto narazilo do semafora a potom zišlo po schodoch vedúcich na nábrežie. Tam sa začalo prevracať, aby svoju jazdu ukončilo nárazom do steny na promenáde.

archívne video

Nebezpečná jazda na červenú a zrazený motorkár v Brne (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Na záchrannej akcii sa zúčastnilo 20 hasičov. Polícia spolu s prokuratúrou všetky okolnosti tragickej udalosti objasňuje.

 

 

Viac o téme: NehodaTragédiaPoľsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu