Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dovolenkári v známom chorvátskom kempe zažili horor: Pred malým dievčatkom masturboval pedofil, nebolo to po prvýkrát

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DUBROVNÍK - Ako stránka Dubrovački vjesnik uvádza, Slovinec nasledoval dievča na toaletu tábora v Orebići. Tam pred ňou začal onanovať, čo matka dievčaťa videla a nahlásila ho.

Slovinského občana J. P. (31) z Domžala zatkli na polostrove Pelješac pre podozrenie zo spáchania trestného činu ukájania sa pred dieťaťom mladším ako 15 rokov. Polícia ho zatkla a predviedla pred vyšetrovacieho sudcu Krajského súdu v Dubrovníku, píše Dubrovački vjesnik.

Pokus o znásilnenie v pražskom metre: Pritlačil sa k žene, vyhrnul jej šaty a... to je hrozné! (Zdroj: Polícia ČR)

Hovorca Pero Miloglav z Okresného súdu v Dubrovníku uviedol, že podozrivý spáchal zločin v jednom z kempov v Orebići pred dievčaťom z Poľska, ktoré malo iba 7 rokov. Dievča zostalo v kempe s rodičmi ako hosť, zatiaľ čo slovinský kuchár prišiel s časťou svojej rodiny.

Slovinec je odsúdený pedofil a pre nebezpečenstvo zopakovania činu a úteku bol zavretý na jeden mesiac do vyšetrovacej väzby. Za rovnaký trestný čin bol už odsúdený v Slovinsku a vo väzení si odsedel rok a pol.

Ako sa Dubrovački vjesnik neoficiálne dozvedel, Slovinec nasledoval dievča na toaletu tábora v Orebići. Tam pred ňou začal onanovať, čo matka dievčaťa videla a nahlásila ho. Potom ho policajti odviedli. Podľa chorvátskych zákonov hrozí za tento druh zločinu až trojročné väzenie.

Viac o téme: DievčaKempVäzbaMasturbáciaChorvátskoDubrovník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu