Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šok v nitrianskej MHD: Mladík (18) začal počas jazdy v autobuse bez hanby masturbovať

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images, Repro foto: noviny.sk)

NITRA – Polícia rieši ďalší prípad uspokojovania sa na verejnosti. V cele tentokrát skončil len 18-ročný mladík. K incidentu došlo v nitrianskej MHD, kde si jeho "aktivitu" niekto natočil a anonymne ho zverejnil na sociálnej sieti aj s videom.

archívne video

Mladík onanoval pred študentkou (19) na stanici: Nastúpil do rovnakého vlaku a napadol ju! (Zdroj: Polícia ČR)

O prípade informuje TV JOJ. Na záberoch je mladík s rozopnutými nohavicami, ktorý v rukách drží svoje prirodzenie. Podľa statusu na sociálnej sieti mladík hovoril po ukrajinsky. Cestoval z centra mesta na sídlisko Klokočina. Video sa dostalo aj k polícii, ktorá 18-ročného tínedžera zadržala. "V súčasnej dobe sú vykonávané operatívne úkony smerujúce k objasneniu prípadu," ozrejmila Jana Šinková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre.

Šok v nitrianskej MHD:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reprofoto TV JOJ)

Dopravca sa snaží nájsť vlastný kamerový záznam. "Kamerové záznamy preveríme hneď po tom, keď získame informáciu o tom, v ktorý deň a v ktorom spoji sa daná udalosť stala," informoval Vladimír Šimko, koordinátor dopravy Transdev. Ten pripomína, že ak v autobuse uvidíte niečo podobné, mali by ste informovať vodiča alebo kontaktovať políciu.

Viac o téme: MasturbáciaNitraMHD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu