Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Na verejnosti uhladený štátnik, v súkromí obrovské opustenie sa: Macron pred zrakmi všetkých vypil pivo na ex!

Emmanuel Macron sa v poslednom videu neukázal práve v dobrom svetle. Zobraziť galériu (2)
Emmanuel Macron sa v poslednom videu neukázal práve v dobrom svetle. (Zdroj: TASR/Sarah Meyssonnier, Twitter.com/Cerfia)

PARÍŽ - V Bratislave a aj inde na konferenciách sa snaží prezentovať ako uhladený a vo všetkých šablónach slušnosti vyprofilovaný štátnik, no pri istých príležitostiach si ulietava tak, že sa za to chytá za hlavu celá francúzska verejnosť. Emmanuel Macron sa najnovšie "vyfarbil" zábermi, kde pred zrakmi skandujúcich športových fanúšikov pije pivo na ex.

archívne video

Brífing: Návšteva francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona u prezidentky Zuzany Čaputovej (Zdroj: Topky.sk/ Maarty)

Na incident upozornil zahraničný portál The Independent. Podľa nich sa navyše voči Macronovi za toto "gesto toxickej maskulinity" spustila kritika. Všetko sa odohralo v kabíne hráčov rugby, kde sa objavil aj sám francúzsky prezident.

Stačilo sedemnásť sekúnd a bolo po pive

Ten za neuveriteľných 17 sekund vypil celú fľašu piva. Po tomto geste to viacerí označili za "toxickú maskulinitu" Macrona a sú ňou pobúrení. Macron sa na mieste objavil pri príležitosti zápasu medzi Toulouse a La Rochelle na štadióne Stade de France. Všetko sledoval bezprostredne z VIP lóže a následne prišiel do kabíny za hráčmi.

Pitie piva značky Corona sa nezaobišlo bez burácajúceho povzbudzovania hráčmi. Prezident po vypití piva ešte "malomeštiacky buchol s fľašou o stôl". "Toxická maskulinita v politickom vedení na jednom zábere," komentovala celý incident na Twitteri poslankyňa za francúzsku Stranu zelených Sandrine Rousseauová.

Emmanuel Macron
Zobraziť galériu (2)
Emmanuel Macron  (Zdroj: SITA)

Veď sa len tešil spolu s hráčmi, postavil sa za neho jeden z poslancov

Na hlavu Macrona však po oslave s víťazným tímom nedopadala len kritika, keď sa ho zastal aj poslanec jeho vlastnej strany Renaissance Jean-Rene Cazeneuve. "Prezident, ktorý zdieľa radosť s 23 hráčmi a podieľa sa na ich tradíciách. To je všetko," postavil sa za Marcona Cazeneuve.

Viac o téme: PivoVideoEmmanuel Macron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu