Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Príšerná smrť ako z hororu: Žena sa zasekla vo veľkej mrazničke! Synovi sa naskytol desivý pohľad

Nguyet Le uviazla v mrazničke a zamrzla.
Nguyet Le uviazla v mrazničke a zamrzla. (Zdroj: KATC, screenshot)

NEW ORLEANS - Nguyet Le (†63) zomrela pri práci v americkej reštaurácii rýchleho občerstvenia. Keď sa žena pripravovala na otvorenie obchodu, uviazla v mrazničke a zamrzla. 

Matka štyroch detí tragicky zomrela pred pár dňami v americkom štáte Louisiana. Žena bola údajne uväznená vo veľkej mrazničke v reštaurácii rýchleho občerstvenia a zamrzla. Mŕtvu Nguyet Le objavil jej zúfalý syn v prístroji, ktorý bol zrejme od roku 2022 pokazený.

Diaľničný rekordér: Vodič prekročil rýchlosť o viac ako 130km/h (Zdroj: Facebook/Polícia - Bratislavský kraj)

Ako informoval „Daily Star“, rodina matky štyroch detí požaduje náhradu škody vo výške 937-tisíc eur. Podľa žaloby bol Nguyet Le vedúcou filiálky v Houstone v Texase až do začiatku tohto roka. Vo februári sa však presťahovala do Louisiany, aby dočasne prevzala reštauráciu v meste New Iberia.

Osudného 11. mája sa pripravovala na otvorenie obchodu okolo 9:00, keď uviazla v mrazničke, ktorá bola nastavená na mínus 10 stupňov. O hodinu neskôr prišiel jej syn, ktorý tiež pracoval v reštaurácii, a objavil jej telo. Privolaný policajt našiel na mrazničke stopy krvi, ktoré svedčia o pokusoch ženy dostať sa von.

Podľa žaloby zamestnanci od augusta 2022 používali na otváranie a zatváranie západky mrazničky skrutkovač. Dvere boli zrejme držané otvorené pomocou škatule s olejom. Bývalý zamestnanec reštaurácie rýchleho občerstvenia televízii KATC potvrdil, že mraznička bola niekoľko mesiacov pokazená.

Už pred nehodou bolo podaných niekoľko objednávok na opravu. „Vedeli o tom,“ obviňujú vedenie. "Zamestnanci sa sťažovali." Súdne expertízy teraz potvrdili, že Nguyet Le zomrela na podchladenie. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu