Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalší škandál Billa Gatesa: Vydieral ho odsúdený pedofil! S touto Ruskou mal podvádzať manželku

Bill Gates
Bill Gates (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Odsúdený pedofil Jeffrey Epstein sa údajne vyhrážal niekdajšiemu najbohatšiemu mužovi sveta Billovi Gatesovi, že zverejní jeho aféru, ktorú mal s ruskou hráčkou bridgu. Tá je od neho zhruba o tridsať rokov mladšia. Píše sa to v správe, ktorú zverejnili americké médiá.

Epstein sa podľa denníka The Wall Street Journal (WSJ) v roku 2017 vyhrážal prostredníctvom e-mailu Gatesovi, že prezradí jeho pomer s ruskou hráčkou bridžu Milou Antonovovou. Dvojica sa zoznámila v roku 2010 na jednom z turnajov po tom, ako sa Antonová presťahovala do San Francisca, aby tu pracovala ako softvérová inžinierka. S Gatesom, ktorý bol vo tom čase ženatý so svojou dlhoročnou manželkou Melindou, mala prežiť krátky románik. Epstein spoznal atraktívnu Rusku počas toho, ako zháňala sponzorov na financovanie svojej akadémie bridžu. Neskôr jej zaplatil štúdium softvérového kódovania. 

 

Meet Mila Antonova, the young bridge player who Bill Gates had an affair with in 2010. Jeffrey Epstein found out about...

Posted by Man On The Street on Sunday, May 21, 2023

Podľa predmetnej správy usvedčený pedofil pred šiestimi rokmi požiadal zakladateľa firmy Microsoft, aby mu preplatil výdavky spojené s Antonovovej softvérovou kariérou. Malo sa tak stať krátko po tom, ako sa Gates odmietol stať súčasťou Epsteinovej multimiliónovej charitatívnej akcie. Miliardár a filantrop ešte pred časom priznal a oľutoval, že sa niekoľkokrát osobne stretol s Epsteinom. "Stalo sa tak výlučne z filantropických dôvodov. Keďže pán Gates sa nechcel nechať zatiahnuť do jeho záležitostí, Epstein sa neúspešne pokúsil zdiskreditovať pána Gatesa prostredníctvom jeho predošlého vzťahu," uviedol Gatesov hovorca Frank Shaw. 

archívne video

Strana Hlas-SD sa vyjadrila k eurofondom, ktoré spravuje Veronika Remišová (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Antonovová denníku povedala, že nevedela, kto Epstein v skutočnosti je a že si myslela, že ide len o úspešného biznismena, ktorý jej chce pomôcť. "Som znechutená z toho, kým bol a z toho, čo robil," vyhlásila a zároveň odmietla komentovať informácie týkajúce sa jej údajného pomeru s Gatesom. 

Išlo by už o druhú aféru, ktorej sa mal Gates dopustiť počas 27-ročného manželstva s Melindou. V roku 2021 priznal, že takmer dvadsať rokov udržiaval pomer so zamestnankyňou Microsoftu. Okrem toho sa v minulosti objavili viaceré správy o tom, že Gates mal niekoľko žien, ktoré pracovali v Microsofte alebo pre jeho nadáciu, pozvať na rande. 

Viac o téme: AféraNevera Bill GatesJeffrey EpsteinMila Antonova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu