Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Transgender (53) uniesol a znásilnil mladú študentku: Nevie sa, či skončí v mužskom alebo ženskom väzení

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

EDINBURGH – V škótsku sa pred súd dostal ďalší transgender, ktorý sexuálne zaútočil na ženské pohlavie. Podľa doterajších informácii je predbežne zadržiavaný v mužskej cele, ale po vynesení rozsudku môže teoreticky skončiť aj medzi ženami.

archívne video

Pokus o znásilnenie v pražskom metre: Pritlačil sa k žene, vyhrnul jej šaty a... to je hrozné! (Zdroj: Polícia ČR)

Škótske súdy opäť riešia prípad transgender muža, ktorý napadol svoju obeť s cieľom sexuálneho uspokojenia. Tentoraz bola obeťou mladá študentka, ktorú transgender prezlečený za ženu prehovoril, aby jedného februárového dňa po vyučovaní nastúpila k nemu do auta. Informáciu poskytlo SkyNews. Dievča malo ponuku prijať pretože údajne malo byť chladno. Útočník však len využil situáciu.

Podarilo sa jej utiecť

Andrew Miller (53), tiež známy ako žena Amy Georgeová, sa dopustil trestného činu. Na súde v Edinburghu sa obžaloba vyjadrila, že Miller mal svoju obeť uniesť k sebe domov a počas nasledujúcich 27 hodín opakovane znásilniť. Keď Miller zaspal, dievčine sa podarilo utiecť a zavolalo políciu. Po dorazení na miesto činu videli strážnici v očiach dievčaťa hanbu, strach a zdesenie. Pre ochranu identity obete nebolo uvedené jej meno ani miesto incidentu.

Štyri trestné činy 

Sudca Lord Arthurson označil Millerovo konanie za ohavné a najhoršiu nočnú moru každého rodiča. Obvinený sa na Najvyššom súde Edinburghu priznal ku všetkému prostredníctvom video záznamu. Spáchal celkovo štyri trestné činy. Doma mal 242 fotiek detí v dráždivých pózach, pozeral detskú pornografiu v prítomnosti dieťaťa, uniesol dieťa a svoju obeť následne sexuálne napadol. Miller ostáva za mrežami, pričom ďalšie súdne pojednávanie sa má uskutočniť 15. augusta.

Názor premiéra 

Škótsky premiér Humza Yousaf sa vyjadril, že ide o zdrvujúci a veľmi závažný prípad. "Nedokážem si predstaviť, akú traumu to spôsobilo celej rodine obete. Čo sa týka obvineného, zatiaľ sa nevie, kde skončí po vynesení rozsudku," povedal s tým, že môže ísť o mužskú, ale aj ženskú väznicu. Potom však rýchlo dodal, že momentálne je Miller zadržiavaný v mužskom väzení. Mäsiarstvo ktoré vlastnil, bolo medzitým zatvorené a naďalej ostáva mimo prevádzky. V čase zatknutia mal Miller na sebe podprsenku, dámske spodné prádlo, pančuchy a silikónové prsia. 
 

Viac o téme: ZnásilnenieSúdyŠkótskoEdinburghKrimiTransgnder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu