Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Učiteľka zneužila školáka (15) počas doučovania: Má na krku štyri body obžaloby

Učiteľka mala zneužiť 15-ročného chlapca.
Učiteľka mala zneužiť 15-ročného chlapca. (Zdroj: Northwest Regional police)

NEW YORK - Nedobrovoľný sex, nezákonný kontakt s maloletými, sexuálne násilie, šírenie sexuálneho materiálu maloletým: Toto sú body obžaloby Megan Carlisleovej (37). Bývalá učiteľka je v súčasnosti vo väzení v okrese Lancaster v Pensylvánii, keďže nedokázala zaplatiť kauciu 200 000 dolárov. Súdne pojednávanie je naplánované na 9. júna.

Prokurátori obviňujú 37-ročnú ženu z nasledovného: Keď bola Megan Carlisleová zamestnaná na strednej škole Elizabethtown, bola okrem iného zodpovedná za doučovanie. Pri ňom sa vraj niekoľko hodín „dotýkala a hladkala“ 15-ročného mladíka v oblasti genitálií.

Pokus o znásilnenie v pražskom metre: Pritlačil sa k žene, vyhrnul jej šaty a... to je hrozné! (Zdroj: Polícia ČR)

Po škole exučiteľka kontaktovala maloletého cez SMS a Snapchat, píše polícia v tlačovej správe. „Niekoľkokrát“ sa snažila o sexuálny kontakt. Carlisleová vraj neskôr dotyčnému školákovi a o rok staršiemu známemu poslala svoje nahé fotografie a videá.

Koncom apríla tohto roka si podľa prokuratúry obvinená v jednu noc vyzdvihla 15-ročného mladíka a na parkovisku ho v jej aute sexuálne zneužila. Megan Carlisleová poslala chlapcovi 20 dolárov bankovým prevodom, pretože vraj žiadal peniaze. Získala aj štyri e-cigarety.

Polícia okresu Lancaster začala vyšetrovanie po tom, čo bola na vtedajšiu učiteľku podaná sťažnosť. Vyšetrovatelia našli usvedčujúci materiál na smartfónoch niekoľkých študentov. Pätnásťročný mladík zdieľal pikantný obsah "s neznámym počtom" kamarátov, uviedla tlačová správa.

Školská štvrť Elizabethtown Area vydala vyhlásenie. Uvádza sa v ňom, že pracovný pomer s Carlisleovou sa skončil a že budú plne spolupracovať pri vyšetrovaní.

Viac o téme: ŠkolákUčiteľkaZneužívanieMegan Carlisleová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu