Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Neuveriteľný prípad: Vodička (46) stratila nervy, TAKÝMTO spôsobom sa chcela vyhnúť kolóne

Netrpezlivá vodička si chcela skrátiť cestu cez zakázaný úsek.
Netrpezlivá vodička si chcela skrátiť cestu cez zakázaný úsek. (Zdroj: Daily Mail)

COLCHESTER – Pre vodičov je asi najhoršie, keď skončia v kolóne na diaľnici. Vtedy sa neviete vrátiť, ani odbočiť na inú cestu. Alebo predsa? Istá pani sa pokúsila porušiť pravidlá a obísť kolónu pred sebou. Dokonca musela zasiahnuť aj do dočasne položených kužeľov.

archívne video

Vodič jazdil na diaľnici rýchlosťou 214 kilometrov za hodinu (Zdroj: Facebook/Polícia - Bratislavský kraj)

Kolóny na diaľnici sú asi najhoršia vec, ktorá nás môže stretnúť na cestách. Vtedy treba len čakať, posúvať sa slimačím tempom a modliť sa, aby to už konečne skončilo. Takto rozhodne neuvažovala istá stará dáma, ktorá uviazla na diaľnici A12 pri Colchesteri. 

To, čo nasledovalo, sa podarilo zachytiť na videu. Vodič kamiónu Anthony Foulkes sa nachádzal len jedno auto za ňou, takže mal dokonalý prehľad o celej situácii. Dáma vo veku 46 rokov, meno nebolo uvedené, začala manipulovať s kuželmi, aby tak získala prechod do neďalekého diaľničného pruhu. Malo to však háčik. Autá sa v ňom pohybovali konštantnou rýchlosťou a navyše opačným smerom. 

Komická situácia 

Staršiu pani to však neodradilo. Posunula kužele v oboch líniách a chcela prejsť svojím zeleným Fordom Fiesta na diaľnicu. Našťastie však pribehol cestár a okamžite jej vysvetlil, aby sa vrátila naspäť. Dovtedy stál pri jej aute, kým sa nevrátila do správneho pruhu. Potom dal kužele do pôvodnej polohy a skontroloval ich. Dámu mohlo aj poraziť, no touto trápnou situáciou nič nezískala. 

Anthony sa k videu vyjadril, že žena v takomto veku by nemala robiť podobné bláznovstvá. "Keby to bol 20-ročný chalan, pochopil by som to. Očividne bola príliš frustrovaná tým, že musí čakať v kolóne spolu s ostatnými. V ten deň to bolo ale nadlho. Stáli sme asi hodinu, kým po dopravnej nehode opäť otvorili diaľnicu," vyjadril sa. Dopravná nehoda na diaľnici A12 sa stala v čase, keď na danom úseku pracovali aj cestári. Bežné zdržanie sa teda ešte predĺžilo. 

Viac o téme: DiaľnicaVodičkaCestáriDopravná nehodaVeľká BritániaColchesterA12Kužele
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu