Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Stratená Maddie McCannová: Žijúci Nostradamus hovorí jasne! V hre bola čierna mágia

Athos Salomé tvrdí, že za zmiznutím Maddie bola čierna mágia. Zobraziť galériu (3)
Athos Salomé tvrdí, že za zmiznutím Maddie bola čierna mágia. (Zdroj: instagram/athos_salome, SITA/AP Photo/PA, File)

RIO DE JANEIRO - Brazílsky jasnovidec Athos Salomé prehovoril o nezvestnej Maddie McCannovej. Parapsychológ, známy aj ako „žijúci Nostradamus“, verí, že prípad sa čoskoro vyrieši. Pre rodičov Maddie má ale aj smutnú správu.

Prípad nezvestnej Madeleine McCannovej sa v posledných týždňoch opäť dostal na titulky. Mladá Poľka Julia Wendellová sa objavila na internete a tvrdila, že je tým dievčaťom (vtedy trojročným), ktoré zmizlo v Portugalsku v roku 2007. Okrem iného sa odvolávala na podobné fyzické vlastnosti. Spolu s jasnovidcom Dr. Fiou Johanssonovou, u ktorej mladá žena hľadala pomoc, teraz po vyhrážkach smrťou utiekla do Spojených štátov. 

ilustračné video

Maroš Žilinka na výbore k únosu Vietnamca: Nezhodol sa s predsedom výboru Krúpom (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Zatiaľ čo odborníci spochybňovali jej teóriu, že je Maddie, Julia v Amerike podstúpila krvné a DNA testy. Šokujúce výsledky: Poliak môže trpieť leukémiou. Teraz je do prípadu nezvestnej Madeleine McCann zapletený ďalší jasnovidec – Athos Salomé, ktorý je známy aj ako „žijúci Nostradamus“.

V prípade zmiznutej Maddie McCannovej je vraj v hre čierna mágia

Brazílčan sa v minulosti dostal na titulky s pochmúrnymi prognózami. Okrem iného nedávno hovoril o hroziacej tretej svetovej vojne a zombie apokalypse v najbližších rokoch. Tvrdí tiež, že správne predpovedal smrť kráľovnej Alžbety II. v roku 2022 a pandémiu koronavírusu. A teraz má brazílsky parapsychológ vedieť viac podrobností o prípade Maddie. „Zem prisahala, že o zmiznutí Madeleine McCannovej nezostane nič skryté,“ povedal pre britský bulvárny denník Daily Star

Žena z Poľska tvrdí, že je zmiznutou Maddie
Zobraziť galériu (3)
Žena z Poľska tvrdí, že je zmiznutou Maddie  (Zdroj: Instagram/iammadeilinemccann)

Athos Salomé sa obáva, že jej zmiznutie nebola náhoda a bola do toho zapletená „čierna mágia“. Čo tým však presne myslí, zostáva nejasné. Zrejme v odkaze na jasnovidkyňu Dr. Fiu Johanssonovú („Perzské médium“), ktorá v súčasnosti pomáha Julii Wendellovej s vyšetrovaním, „žijúci Nostradamus“ pokračuje: „Už niekoľko dní vidím správy o Madeleine McCannovej, mnohých domnienkach a jasnovidcoch, ktorí tvrdia veci, ktoré nikto naozaj nevie." Sám prorokuje, že v roku 2023 alebo 2024 môže byť zodpovedaná otázka nájdenia Maddie mŕtvej alebo živej.

Fia Johanssonová (vľavo) vyšetruje tvrdenia Julie Wendellovej.
Zobraziť galériu (3)
Fia Johanssonová (vľavo) vyšetruje tvrdenia Julie Wendellovej.  (Zdroj: Instagram/persianmedium)

Salomé neverí, že Madeleine McCann je stále nažive

Athos Salomé tiež požaduje: "Úrady musia znovu otvoriť prípad a dôkladne vyšetriť, kto poznal Madeleine, musia byť predvolaní blízki ľudia, rodičia, celá rodina, priatelia a podozriví, aby pravda vyšla najavo. Dúfam a modlím sa, aby tento prípad bol vyriešený bez klamstiev a dohadov.“ Brazílčan však momentálne nemá pocit, že Maddie McCannová ešte žije. Až ďalšie výsledky vyšetrovania v prípade Madeleine môžu objasniť, či je na jeho nejasných tvrdeniach skutočne niečo pravdy.

Viac o téme: JasnovidecBrazíliaMadeleine McCannováAthos Salomé
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu