Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ohavný čin matky vyvolal vlnu odporu: Zabila dcérkinho škrečka a neuveríte, čo s ním urobila!

Emma Parkerová zabila dcérinho škrečka a zjedla ho.
Emma Parkerová zabila dcérinho škrečka a zjedla ho. (Zdroj: Getty Images, Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals)

LONDÝN - Žena bola teraz odsúdená na 12 mesiacov väzenia za zabitie a následné zjedenie škrečka svojej dcéry. Emma Parkerová (39) mala spáchať skutok, ktorý sudca vo svojom rozsudku označil za „ohavný“, už na jar 2022. V máji sa na Facebooku objavili dva krátke klipy.

Znepokojujúce záznamy skončili u organizácie na ochranu zvierat RSPCA, ktorá ich nahlásila. Parkerová je na nich zobrazená, ako drží v jednej ruke nôž a v druhej loptičku podobnú škrečkovi. Vo vnútri hračky sedí Mister Nibbles, dcérkin maznáčik.

Ľubomír Okruhlica - Alkoholizmus je smrteľné ochorenie, ľudia by sa mali dať otestovať (Zdroj: TASR/Jakub Popelka)

Potom 39-ročná žena bodla do hračky, pričom zviera zasiahla najmenej dvakrát, píšu britské médiá. Potom Britka vybrala hlodavca, rozrezala ho zaživa a zjedla ho. Zvonku je počuť, ako sa niekto smeje a hovorí: "Si chorý bastard!" Veterinárka na súdnom procese v Lincoln Crown Court vypovedala, že vo svojej 27-ročnej kariére ešte nikdy nepočula škrečka tak kričať.

Na súde sa riešila aj dlhoročná drogová závislosť obvinenej. Emma Parkerová vraj bola počas akcie pod vplyvom dílera. Možno zabila zviera kvôli droge a nechala sa pri tom natočiť. Narkomanka nechcela prezradiť identitu kameramana s poznámkou: "Toto nie sú milí ľudia."

Parkerová sa priznala, že spôsobila zbytočné utrpenie zraniteľnému tvorovi. Maximálny trest za takýto zločin je v Spojenom kráľovstve päť rokov väzenia. Sudca James House zakázal 39-ročnej žene vlastniť domáce zvieratá na nasledujúcich 15 rokov. Navyše Emme Parkerovej odobrali dvoch psov.

Viac o téme: DrogySmrťŠkrečokZjedenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu