Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tínedžerka kričala vo svojej posteli o pomoc: Sadistickí rodičia jednoducho nechali postihnutú dcéru (†16) zomrieť

Sarah Lloyd Jonesová a Alun Titford zanedbávali svoju dcéru, ktorá potrebovala starostlivosť Zobraziť galériu (2)
Sarah Lloyd Jonesová a Alun Titford zanedbávali svoju dcéru, ktorá potrebovala starostlivosť (Zdroj: Dyfed–Powys Police)

CARDIFF - Vo Walese boli dvaja sadistickí rodičia odsúdení na celkovo 13 rokov väzenia za kruté zanedbávanie svojej zdravotne postihnutej dcéry, až kým dievča napokon nezomrelo. Podľa správy Daily Mail sa dievča stalo počas lockdownu kvôli koronavírusu obéznym a zomrelo vo vlastnej špine.

Pred súdom vyšli najavo strašné okolnosti, za ktorých bezbranná Kaylea Titfordová napokon zomrela. Tragédia sa odohrala v roku 2020 a naplno eskalovala v septembri toho istého roku.

Vražda bezdomovca v USA (Zdroj: Twitter/@Edwin07011)

Keďže rodičia počas lockdownu príliš nevychádzali z domu, živili sa hlavne seba a svoju dcéru z objednaného jedla a nezdravých nápojov. Pre Kayleu, ktorá bola od narodenia postihnutá a bola odkázaná na invalidný vozík, to bolo mimoriadne nebezpečné: Kaylea nadmerne pribrala a stala sa obéznou, píše Daily Mail.

Čo bolo horšie, rodičia ju nechali úplne zanedbanú, dcére nedopriali zdravú stravu a čisté prostredie. Viac-menej znehybnená Kaylea, ktorá sa nedokázala umyť a postarať sa o seba, zostala napospas špine.

Dramatický vývoj bol viditeľný na súde vďaka neuveriteľným rozhovorom cez čet: Keď sa osobná hygiena stávala pre Kayleu čoraz väčším problémom, hovorí sa, že v správach prosila svoju matku, aby sa postarala o otvorené rany na nohách a vyčistila ich.

Kaylea dokonca uviedla, že malé mušky naďalej kontaminovali rany. Jej matka podľa súdneho podania odpovedala: „Kašli na to, vydrž. Jednoducho ťa majú radi LOL.“ To bolo dva týždne predtým, ako zomrela.

Ani jej matka Sarah Lloyd-Jonesová, ani jej otec Alun Titford údajne na správy tohto charakteru nereagovali – nikdy ani nevstúpili do izby svojej dcéry. Sudca na Swansea Crown Court ešte pred vynesením rozsudku informoval o nezodpovednej a v konečnom dôsledku fatálnej ignorancii sadistických rodičov: Keď Kaylea večer pred smrťou vykríkla od bolesti a jej matka už vypla mobil, otec jej napísal dvakrát, že by teraz mala byť ticho. Sudca Griffiths: „Ani sa nešiel pozrieť, čo sa deje, ani neponúkol pomoc. Nechali ju zomrieť samú."

Tínedžerka kričala vo svojej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Žiadny súcit, žiadna pomoc, žiadna vina. Dcéru napokon našli v špinavej miestnosti. Hovorí sa, že sedela mŕtva vo svojej úplne špinavej posteli. Na jej ranách sa našli muchy a červy.

Matka bola odsúdená na šesť rokov väzenia a otec na sedem rokov väzenia za hrubé zanedbanie a zabitie z nedbanlivosti.

Viac o téme: SmrťRodičiaPostihnutáZanedbaná Kaylea Titfordová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu