Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Smutná správa z Česka: Po Jane a jej synčekovi pátrali stovky ľudí! Oboch našli mŕtvych v lese

(Zdroj: FB/Policie České republiky)

PEC POD SNĚŽKOU - Českí policajti spolu s hasičmi a záchranármi pátrali od 30. decembra po nezvestnej žene z Prahy. Tá sa stratila aj s jej trojročným synčekom. Žiaľ, pátranie sa skončilo tragicky.

Štyridsaťročná žena a jej trojročný syn boli nezvestní od piatka 30. decembra. Pátrali po nich stovky ľudí. Česká polícia ešte dnes zverejnila, že ich zachytila bezpečnostná kamera 28. decembra v okolí prestupnej stanice lanovky na Ružovej hore. To, že sú nezvestní, nahlásil partner ženy a otec ich syna na policajnom oddelení. 

Polícia informovala, že žena pravdepodobne odišla autom do Pece pod Sněžkou do penziónu U Sochorů. Tam sa ubytovala 25. decembra a mala tam byť do 30. decembra. Avšak nielen Janin partner sa obrátil na políciu, ale aj majiteľka penziónu. Tá sa totiž s Janou nemohla spojiť od 27. decembra a jej izba bola zamknutá, no auto parkovalo pred penziónom. 

Do pátrania bolo zapojených až 120 čelnov horskej služby, záchranári z Poľska, polícia, hasiči aj strážnici Krkonošského národného parku. Ženu s jej synom hľadal aj vrtuľník. Žiaľ, oboch našli v pondelok mŕtvych. 

Pátracia akcia po žene a jej malom synčekovi sa skončila tragicky (Zdroj: Týdenník policie, Horská záchranná služba)

Viac o téme: SmrťNezvestnáPolícia Česká republika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu