Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

MIMORIADNE PÁTRANIE Stratila sa 13-ročná Viktória: Telefón jej lokalizovali až v Prešove!

(Zdroj: FB/Polícia SR)

TRNAVA - Obrovský strach prežíva mama len 13-ročného dievčaťa. Trnavská polícia pátra po Viktórii Barboríkovej z Trnavy. Ako polícia informovala na sociálnej sieti, jej mobilný telefón bol lokalizovaný v Prešove, kde by sa maloletá mohla nachádzať v sprievode 22-ročnej ženy.

V utorok 27. decembra nezvestnú, len 13-ročnú Viktóriu nahlásila jej matka. Podľa jej informácií mala maloletá stráviť noc u 22-ročnej kamarátky v Trnave a na druhý deň sa mala vrátiť domov.

Popis nezvestnej: Nezvestné dievča je 164 centimetrov vysoké, je štíhlej postavy, má tmavé dlhé vlasy a hnedé oči. Počas doby zmiznutia mala oblečenú bledú mikinu, čiernu vestu, tmavomodré rifle a obuté tenisky nezistenej farby.

"Mama preverila všetky kontakty na kamarátky i adresy, kde by sa mohla zdržiavať. Dcéra si vypla mobilný telefón, no neskôr sa spojili cez sociálne siete a uviedla, že je s kamarátkou na chate na Jahodníku pri Smoleniciach," napísala polícia. Ako ďalej informovala, policajné previerky boli vo všetkých preverovaných prípadoch negatívne, preto lokalizovali telefón nezvestnej Viktórie.

 

13 ROČNÁ VIKTÓRIA Z TT JE NEZVESTNÁ TELEFÓN BOL LOKALIZOVANÝ AŽ V PREŠOVE Trnavskí pátrači po 13 ročnej Viktórii, ktorá...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Wednesday, December 28, 2022

"Podľa trasovania by sa mohla práve nachádzať na východe Slovenska v okolí Prešova v sprievode 22-ročnej kamarátky Viery," informovala trnavská polícia. Polícia žiada verejnosť, aby akékoľvek informácie o nezvestnej Viktórii poskytli na čísle 158 alebo prostredníctvom súkromnej správy na Facebooku Polície – Trnavský kraj.

archívne video

Deň obetí dopravných nehôd: Polícia upozorňuje! Myslime na to najcennejšie (Zdroj: FB/Polícia SR)

Viac o téme: PátranieMaloletáMimoriadne pátranie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu