Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hororový útok počas rybačky: Krokodíl stiahol chlapčeka (†1) z lode a žral zaživa

(Zdroj: Facebook/Usa news)

LAHAD DATU - Krokodíl schmatol ročného chlapčeka z malej lode a následne ho dohrýzol na smrť. Otec sa ho zúfalo snažil zachrániť, no proti obrovskému predátorovi nemal šancu. Nejde zďaleka o ojedinelý incident, útoky krokodílov v Ázii sú v poslednom čase pomerne časté. Súvisí to s tým, že ľudia sa v rieke často kúpu alebo perú oblečenie.

Na malajzijskom polostrove Dent došlo vo štvrtok doobeda k obrovskej tragédii. Rybár s malým synom sa plavili v kanoe po rieke, kde sa keď na nich zaútočil zhruba 3,5 metra dlhý krokodíl. Vynoril sa zo zakalenej vody, schmatol dieťa do papule a roztrhal ho. Otec Moherat (45) sa všemožne snažil syna zachrániť, no bolo to márne. Sám pri tom utrpel vážne zranenia. 

"Obeť vytiahli z vody očití svedkovia, no utrpela ťažké poranenia hlavy a tela. Bol prevezený do nemocnice v Lahd Datu," uviedol šéf miestnych záchranárov Sumoso Rashid. Telo chlapčeka sa doteraz nenašlo. 

Unikátne VIDEO priamo z papule: Kameru slovenského filmára chcel zožrať ľadový medveď (archívne video)

Unikátne VIDEO priamo z papule: Kameru slovenského filmára chcel zožrať ľadový medveď (Zdroj: Martin Greguš)

K podobnému incidentu došlo v novembri na Kostarike, kde niekoľkometrový krokodíl odtrhol hlavu osemročnému chlapcovi, ktorý bol na rybačke so svojou rodinou. V Indonézii zas pred časom krokodíl zabil štrnásťročné dievča, keď si pralo oblečenie v rieke. 

Viac o téme: Krokodílútok Malajzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu