Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragédia v Havířove: Ženu zlisovalo smetiarske auto, nemala šancu prežiť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Polar)

HAVÍŘOV – Smetiari z mesta Havířov, v moravskosliezskom kraji, neverili ráno vlastným očiam. Potom čo skontrolovali kontajner a vysypali ho, sa zrazu z vozidla v lise ozvali hlasy.

Desivou smrťou zomrela žena, ktorá zrejme dlhodobo prenocovávala v smetnej nádobe, informuje TV Polar. „Policajti sa zaoberajú ranným nálezom tela v smetiarskom voze. Išlo o mladú ženu, u ktorej bola žiaľ konštatovaná smrť“, potvrdila hovorkyňa moravskosliezskej polície Soňa Štětínská.

Nešťastná udalosť sa odohrala o pol siedmej ráno, smetiari ako obvykle otvorili smetnú nádobu a zbežne si prehliadli obsah. „Ako vždy som nádobu otvoril a nikoho som tam nevidel", povedal smetiar pre TV Polar. „Zrejme bola dole pod papiermi“, dodal.

Tragédia v Havířove: Ženu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Polar)

Smetiari si uvedomili, čo sa stalo, až keď sa z vozidla začali ozývať hlasy. Vozidlo okamžite zastavili a zisťovali, čo sa stalo. Vo vnútri uvideli hlavu a dokonca sa žene prihovorili. Nemohli ju však sami vytiahnuť, lebo lis by sa znova spustil a pokračoval by v drvení. Zalarmovali preto sanitku, hasičov aj políciu. Žena však ešte pred príchodom hasičov a záchranky prestala reagovať a lekárka skonštatovala po príchode smrť. Jej telo bolo odvezené pohrebnou službou. Aktuálne prebieha vyšetrovanie nešťastnej udalosti, informovala polícia.

Viac o téme: TragédiaSmrťSmetiarske auto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu