Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragikomédia! Ožratého poslanca našli ležať na autobusovej zastávke: Skončil na záchytke

Opitého poľského poslanca Przemysława Czarneckiho našli spať na zastávke. Zobraziť galériu (2)
Opitého poľského poslanca Przemysława Czarneckiho našli spať na zastávke. (Zdroj: Facebook/Przemysław Czarnecki)

VARŠAVA - Przemysław Czarnecki, poslanec za Právo a spravodlivosť, bol v noci prevezený do centra na vytriezvenie vo Varšave, uvádza TVNWarsaw. Záchranári ho našli ležať na ulici, na jednej zo zastávok vo Wilanówe. Podľa neoficiálnych správ mal v tele vyše dve promile alkoholu.

K zásahu došlo na zastávke na križovatke vo varšavskej štvrti Wilanów. Podľa portálu TVNWarsaw záchranári dostali informáciu o mužovi v bezvedomí, ktorý ležal na jednej zo zastávok. 

Zdravotníci u muža nezistili žiadne zranenia. Bol však pod vplyvom alkoholu. Podľa TVNWarsaw bol podľa postupov odovzdaný mestskej polícii. Potom ho previezli do zariadenia na vytriezvenie.

Slovensko uzavrelo dohodu o ochrane vzdušného priestoru s Českom a Poľskom (Zdroj: TASR/Martina Kriková)

Podľa novinárov muž, ktorého previezli na záchytnú stanicu, je členom strany Právo a spravodlivosť Przemysław Czarnecki. "Túto informáciu sme mohli potvrdiť z niekoľkých nezávislých zdrojov," uviedol portál. Neoficiálne mal politik v tele vyše dve promile alkoholu.

Przemysław Czarnecki má za sebou druhé funkčné obdobie v parlamente. Je podpredsedom zahraničného výboru, členom výboru národnej obrany a stáleho podvýboru pre zahraničnú spoluprácu a NATO.

Przemysław Czarnecki sa preslávil, keď na Silvestra z 31. decembra 2018 na 1. januára 2019 zranil nožom rodinného priateľa. V novembri 2020 podala prokuratúra na poslanca PiS obžalobu. Prokuratúra potom informovala portál tvn24, že Czarnecki bol obvinený z trestného činu ublíženia na zdraví.

Viac o téme: AlkoholOpitýPoslanec PoľskoPrzemysław Czarnecki
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu