Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šokujúce VIDEO Policajné auto zrazilo chodcov na pešej zóne: Deväť zranených vrátane detí!

(Zdroj: Instagram/ welcome to Florence)

FLORENCIA - Na obľúbenom námestí Piazza Duomo v Taliansku vo Florencii zrazilo mestské policajné auto chodcov. Na mieste bolo 9 zranených vrátane dvoch detí.

Minulú nedeľu zrazila mestská polícia chodcov priamo na námestí vo Florencii, informoval taliansky Leggo. Šokujúce video sa ihneď dostalo na sociálne siete.

Na videu je zrejmé ako sa mestské auto polície náhle pohlo dopredu, narazilo do bicykla a zrazilo niekoľko ľudí. Naštastie všetci utrpeli len ľahké zranenia. Na mieste sa konal náboženský sprievod na pamiatku zemetrasenia v peruánskom meste Lime z roku 2019. Všetci zranení boli príslušníci Peruánskej komunity. Mestská polícia sa za incident ospravedlnila verejnosti aj poškodeným osobám.

Auto bolo po incidente zabavené a aktuálne prebieha vyšetrovanie jeho technického stavu. Pravdepodobne ide o hybridné vozidlo značky Toyota. V minulosti zvolávali majiteľov niektorých hybridných áut značky Toyota pre podozrenie zo samovoľného náhleho zrýchlovania. Môže však ísť aj o zlyhanie ľudského faktora a zámena brzdového pedálu s plynom. Detaily zrejme poskytne až samotné vyšetrovanie.

Viac o téme: Policajné autoTuristiTalianskoFlorenciaPiazza Duomo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu