Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šéf J&T banky sa druhýkrát narodil: Multimilionára Tkáča za hranicami zrazilo auto!

Patrik Tkáč Zobraziť galériu (2)
Patrik Tkáč (Zdroj: FB / Patrik Tkáč)

BRATISLAVA - O obrovskom šťastí môže hovoriť šéf známej banky a jeden z najbohatších Slovákov Patrik Tkáč. Počas toho, ako za hranicami bicykloval, ho totiž zrazilo auto. Incident sa stal ešte v stredu na území Rakúska. Nehoda údajne nebola vážna a šéf J&T je mimo ohrozenia života

Dopravná nehoda jedného z najbohatších Slovákov sa mala stať v čase, kedy šéf banky bicykloval za hranicami, konkrétne v Rakúsku Nehoda údajne nemala byť vážna a Tkáč má byť mimo ohrozenia života. S odvolaním sa na svoje zdroje o tom informoval portál Startitup

K celej veci sa vyjadril aj samotný Tkáč. Ten je po nehode v domácej liečbe. Vodič z miesta nehody ušiel. ,,Myslím, že som mal šťastie. Chcem poďakovať za skvelú starostlivosť zdravotníkom v nemocnici a ešte viac za to, že po nevyhnutných vyšetreniach ma pustili domov a už zajtra sa budem môcť opäť venovať práci a rodine” povedal. 
 

Šéf J&T banky sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Archív Patrika Tkáča)

Tkáč je známy svojou láskou k športu, pravidelne o tom informuje na sociálnej sieti, pričom zverejňuje aj fotky z behu. Spolu s rodinou bývajú v haciende na bratislavskom Devíne s výhľadom na mestskú časť a ako susedom má aj ďalších prominentných ľudí. 

Tkáča do biznisového centra zasvätil jeho otec Jozef a prestížny časopis Forbes ich radí do prvej trojky najbohatších ľudí na Slovensku. Je podpredsedom predstavenstva J&T Finance Group SE. Zároveň je predsedom predstavenstva J&T Banky a okrem aktivít v rámci JTFG vlastní významný majetkový podiel v J&T Private Equity Group, EP Global Commerce, Czech Media Invest alebo Mall Group.

Správu aktualizujeme o stanovisko J&T banky. 

Viac o téme: Patrik TkáčJ&T bankaRiaditeľ bankyNehoda Patrika Tkáča
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu