Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Odhalili pikantnú minulosť novej britskej premiérky: Svoju životnú lásku podviedla s kolegom!

Manželstvo Liz Trussovej a Hugha O´Realyho prežilo aj neveru. Zobraziť galériu (3)
Manželstvo Liz Trussovej a Hugha O´Realyho prežilo aj neveru. (Zdroj: Instagram/Liz Trussová)

LONDÝN - Britská nastávajúca premiérka Liz Trussová považuje za lásku svojho života certifikovaného účtovníka Hugha O´Learyho. Kde sa zoznámili, prečo sa skoro nerozpráva so svojim otcom a aj o nevere píše Daily Mail.

O´Leary sa narodil na predmestí Liverpoolu Allerton v roku 1974. Až neskôr sa jeho rodina presťahovala do Heswallu vo Wirrale. Bývalý sused pre denník Times o ňom povedal, že bol vo vystupovaní serióznejší než jeho dvaja mladší súrodenci. "Bol to tichý a milý chlapec," dodal sused.

Po štúdiách sa O´Leary stal certifikovaným účtovníkom. Trussová, ktorá je o rok mladšia sa s Hughom zoznámila na zjazde Konzervatívnej strany v roku 1997. Trussová povedala, ako vyzeralo ich prvé rande: „Pozvala som ho na korčuľovanie a on si vyvrtol členok.“ Vzali sa v roku 2000 po troch rokoch vzťahu. Ich domovom sa stala časť juhovýchodného Londýna Greenwich. Majú spolu dve deti, dcéry Frances a Liberty. Pri ich výchove O´Leary pracoval z domu. Staral sa aj o chod domácnosti.

Odhalili pikantnú minulosť novej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR/AP Photo/Frank Augstein)

Nevera jej skoro zničila kariéru

V roku 2006 vyšla najavo nevera Trussovej. Mala románik so ženatým konzervatívnym poslancom Markom Fiedlom. Manželstvo sa jej podarilo zachrániť. Jej kariéra bola však v ohrození. O jej pomere sa dozvedeli konzervatívci v jej volebnom obvode v Norfolku. Boli pobúrení, že im o afére nikto nepovedal. Všetko vyvrcholilo snahou Trussovú zosadiť, to sa im však nepodarilo. 

Budúca britská premiérka Liz Trussová na videu ku kampani (Zdroj: Facebook/Liz Truss)

„Spomínam si, že keď sa strhla bulvárna vrava, vždy našla oporu u svojich priateľov,“ povedal zdroj blízky rodine pre Times a dodal: „Stávalo sa, že spolu prišli na večierok a ľudia sa okolo nich zomkli a prejavovali svoje sympatie. O tom, čo sa dialo medzi nimi v súkromí, veľmi neviem. Podľa môjho názoru boli ale vždy silný pár, ktorý len tak niečo nerozhádže. Keď boli na verejnosti, nezdalo sa, že by Lizina aféra mala na ich manželstvo väčší vplyv.“

Odhalili pikantnú minulosť novej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP/Efrem Lukatsky)

Vzťahy s otcom

Trussová má narušené vzťahy s otcom a takmer sa nerozprávajú. Silne ľavicovo orientovaný akademik John Truss nie je spokojný s tým, ako sa jeho dcéra zmenila z antimonarchistického literárneho demokrata na človeka vyznávajúceho konzervatívne hodnoty.

Trussov bývalý sused si spomína, ako bol profesor matematiky nahnevaný a veľmi nerozprával po tom, ako jeho dcéra v roku 2005 prvýkrát kandidovala za konzervatívcov. Dokonca aj univerzita v Leedse, kde v tej dobe učil, zakázala jeho kolegom sa o Trussovej v jeho prítomnosti baviť. 

Viac o téme: Nevera Veľká BritániaLiz TrussováHugh O´Realy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu