Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kuriózny prípad krádeže v priamom prenose: VIDEO Zlodej sa omylom dostal do záberu počas živého vstupu!

(Zdroj: Reprofot: Twitter/@Marsallorente)

BARCELONA - Dávať si pozor na svoje veci na pláži sa oplatí aj v prípade, že ste v živom vstupe miestnej televízie. Svoje o tom vie tento muž, ktorý prišiel o svoju tašku. Bizarné však je, že zlodeja natočila kamera, ktorá turistu pri rozhovore snímala. Vďaka videozáznamu polícia ľahko identifikovala páchateľa.

Nemenovaného turistu minulý týždeň v sobotu na pláži v Barcelone oslovila miestna televízia kvôli prehláseniu do živého vstupu. „Milujem Barcelonu, pláž je veľmi pekná, voda je čistá a studená, dnes je studená,“ povedal turista. Udalosť však nabrala rýchly spád, keď sa za turistom objavil neznámy muž, ktorý mu začal kradnúť veci.

Videozáznam z incidentu sa objavil aj na Twitteri. „Turista hovorí, že miluje Barcelonu a spoza neho niekoho ukradne tašku turistu. Neexistuje smutnejší a skutočnejší portrét toho, aká je Barcelona,“ znie komentár k videu.

Vďaka záznamu sa však polícii v Barcelone podarilo jednoducho identifikovať zlodeja. „Vďaka videu zverejnenému včera na sociálnych sieťach a sťažnosti obete sme dnes identifikovali a nahlásili páchateľa krádeže na pláži #SantMiquel. Na záberoch páchateľ využíva skutočnosť, že majiteľ tašky sa na chvíľu vytratil, a tak ju schmatol a odišiel z miesta,“ napísali príslušníci polície na Twitter.

Viac o téme: VideoPlážKrádežBarcelona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu