Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Horor na luxusnej rodinnej dovolenke: Chlapca (8) napadli tri žraloky naraz!

Rezervácia Compass Cay na Bahamách.
Rezervácia Compass Cay na Bahamách. (Zdroj: Getty Images)

COMPASS CAY - Britského školáka Finleyho Downera na dovolenke v Karibiku napadli tri žraloky. Utrpel hrôzostrašné zranenia, keď mu z oboch nôh viseli len kúsky mäsa. Vydeseného chlapca musela jeho dvanásťročná sestra odtiahnuť do bezpečia, čím mu zrejme zachránila život.

Otec Michael (44) sa vybral na luxusnú letnú dovolenku so svojimi tromi deťmi, Finleym (8), Lily (9) a Emily (12). Zahŕňala exkurziu na päť bahamských ostrovov vrátane plávanie s niektorými morskými tvormi spolu so sprievodcom. Počas toho, ho, žiaľ, napadli tri žraloky a dohrýzli mu obe nohy až tak, že mu z nich trčalo mäso. "Bolo tam toľko krvi. Kusy nohy mu len tak viseli. Môj syn mohol byť zabitý. Bolo to ako scéna z Čeľustí," povedal Michael pre The Sun. Chlapca stihla vytiahnuť z vody jeho rýchlo uvažujúca sestra Lily, na golfovom vozíku ho potom odviezli do najbližšej nemocnice. 

 

It was similar to the scene from Jaws where an 8-year-old British kid, Finley Downer is bitten by sharks while on...

Posted by Medico Topics on Sunday, August 7, 2022

Downer, ktorý pracuje ako manažér predaja, je teraz späť doma so svojou rodinou v Ketteringu v anglickom grófstve Northamptonshire po tom, čo zaplatil v prepočte takmer 2400 eur za let, aby odviezol Finleyho do bahamskej metropoly Nassau na trojhodinovú operáciu. Je poriadne nahnevaný, pretože mu sprievodcovia povedali, že žraloky sú bezpečné. Prevádzkovateľ agentúry pre zájazdy lodí na Bahamách Exuma Escapes však uviedol, že rodina išla bez sprievodcu do lagúny, ktorá nie je súčasťou prehliadky. 

 

Finley Downer, eight, suffered horrific injuries when a number of usually placid nurse sharks attacked his legs, leaving...

Posted by World News on Monday, August 8, 2022

"Žraloky sú hladké na dotyk, keď plávajú hore a obtierajú sa o vaše nohy. Majú hnedý odtieň a zvyčajne im nevadí blízkosť iných žralokov a ľudí," uviedol prevádzkovateľ. Finley sa musí dovtedy, kým sa mu nezahoja rany, pohybovať na invalidnom vozíku. 

Viac o téme: ChlapecZranenieŽralokyBahamy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu