Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Hnus na Malorke: Majiteľ baru si tajne nakrúcal ženy na záchodoch, toto sa našlo na pamäťových kartách

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PALMA - Na Malorke zatkli tento týždeň majiteľa baru pre podozrenie, že tajne nakrúcal desiatky žien na záchodoch svojej krčmy. Fotoaparáty ukryl vo fľašiach. Polícia u neho našla desiatky ďalších pamäťových kariet, takže počet záznamov by sa mohol vyšplhať až na 5000.

Podľa zistení polície nakrútil 42-ročný muž za posledné dva roky vo svojom podniku v hlavnom meste Malorky Palme najmenej 38 žien, informovali noviny Diario de Mallorca. Aby tak mohol urobiť, ukryl dva malé fotoaparáty do plastových fliaš.

Celé to prasklo len vďaka tomu, že jedna zákazníčka objavila kameru aktivovanú pohybom a okamžite zalarmovala políciu. Pri analýze pamäťovej karty fotoaparátu boli odhalené záznamy 38 rôznych žien. Videá tiež zachytávajú toho istého muža, ktorý znova a znova kontroluje, či zariadenie funguje správne. 

Hnus na Malorke: Majiteľ
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Medzitým bolo v pivnici a v mužovom byte zaistených ďalších 44 pamäťových kariet, ktoré však ešte neboli analyzované. Tie môžu obsahovať až 5000 nahrávok. Identifikácia obetí bude mimoriadne náročná, keďže väčšine žien vidieť iba spodnú polovicu tela. Nič nenasvedčuje tomu, že by páchateľ zdieľal nahrávky s tretími stranami alebo ich zverejnil online.

Viac o téme: BarToaletaúchylZáchodyMalorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu