Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pasažier v lietadle upchal záchod: Z toho, čo spravil steward, sa vám dvihne žalúdok

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock)

MANCHESTER - Let z Nemecka do Veľkej Británie sa pre jedného pasažiera stal doslova nočnou morou. V prvom momente to dokonca vyzeralo tak, že na nefunkčnom záchode zanechá letovému personálu malé prekvapenie. Pohotová reakcia stewarda ale nakoniec celú situáciu zachránila.

Let EZY1888 z Mníchova do Manchestru 8. júna bol plný anglických futbalových fanúšikov, ktorí prišli do Nemecka povzbudiť svoju reprezentáciu na zápas Ligy Národov. Jeden z fanúšikov to zrejme prehnal s jedlom a pitím, pretože na záchode v lietadle nechal po sebe takú spúšť, že ho úplne zapchal exkrementmi a už sa viac nedal použiť. Informuje o tom Daily Star.

Steward spoločnosti EasyJet ale zachoval chladnú hlavu a s výrazom Angličana sa nad rámec svojich povinností pustil do údržby toalety. Problém bol v tom, že na uvoľnenie záchoda nič nezaberalo. Mladík si teda nasadil rukavice a ponoril ruku dnu. 

Jeho úsilie nezostalo bez povšimnutia. "Nejaký fanúšik Anglicka nechal v lietadle darček. Znefunkčnil záchod a úbohý chlapec z EasyJetu ho musel ísť uvoľniť ručne. Myslel som si, že tam omdlie," okomentoval jeden užívateľ 

Viac o téme: ToaletaStewardWCEasyJet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu