Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Putina vraj ide poraziť: Jeho údajná milenka (38) má byť opäť tehotná!

Putin a Kabajevová
Putin a Kabajevová (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Prezidenta Ruska len tak niečo nerozhádže. Z Moskvy sa však najnovšie začali šíriť informácie o tom, že Vladimir Putin bol doslova ohromený, keď zistil, že jeho milenka čaká ďalšie dieťa. Ide pritom o ženu, o ktorej obyvatelia hovoria ako o neoficiálnej prvej dáme Ruska.

Vladimir Putin, ktorý v októbri oslavuje svoje 70. narodeniny, má údajne s bývalou olympijskou gymnastkou a zlatou medailistkou zo Sydney, Alinou Kabajevovou (38), už dvoch synov. Na najnovšie správy o ďalšom Alininom dieťati, ktoré je na ceste, podľa denníka The Sun reagoval utlmene až stiahnuto.

Putin je vraj veľmi nahnevaný, že sa tieto informácie dostali na verejnosť. Stalo sa tak totiž krátko pred 9. májom, teda Dňom víťazstva. Ruský prezident nechcel, aby niečo narušilo prehliadku jeho vojenskej sily. 

Ruská spravodajská stanica General SVR Telegram tvrdí, že Kabajevová, označovaná za najflexibilnejšiu ženu Ruska, je tehotná. "Putin zistil, že jeho milenka je opäť tehotná. Podľa všetkého to nebolo plánované." Teraz sa mnohí zamýšľajú, kto je otcom dieťaťa. Putin nikdy nepriznal vzťah s Alinou, ktorá sa mala dlhé roky ukrývať vo Švajčiarsku.

Viac o téme: MilenkaRuskoVladimir PutinAlina Kabajevová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu