Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Čo ešte vypláva o Putinovi na povrch? Milenka mu mala porodiť dvoch synov!

Vladimir Putin s Alinou Kabajevovou Zobraziť galériu (4)
Vladimir Putin s Alinou Kabajevovou (Zdroj: Profimedia)

MOSKVA/LONDÝN - Čo všetko o Vladimírovi Putinovi ešte vypláva na povrch? Podľa najnovších správ je ruský vládca otcom ďalších dvoch detí. Má ísť o chlapcov, ktorých matkou je známa gymnastka a olympijská víťazka Alina Kabajevová.

Prvý z chlapcov sa mal narodiť vo Švajčiarsku ešte v roku 2015. Všetko sa odohralo v tajnosti. Podľa informácií švajčiarskych novín Sonntagszeitung sa druhý chlapec narodil v Moskve v roku 2019. Ruský líder, ktorý bude mať tento rok 70 rokov, popiera vzťah s Kabajevovou (38). Svoju údajnú "tajnú rodinu" pred voličmi tajil a nebol prítomný ani pri jednom z pôrodov.

Informácie potvrdzujú správy o rodinnej väzbe medzi Putinom a Kabajevovou. Líšia sa však v tom, že v roku 2019 sa narodil len jeden syn, nie dvojičky. Z bezpečnostných dôvodov nie sú mená chlapcov uvedené. Za zdrojom najnovších správ stojí s najväčšou pravdepodobnosťou kamarátka Aliny, ktorá sa poznala s jej pôrodníkom. Tým mal byť nemenovaný lekár ruského pôvodu, ktorý osobne pozná Putina a po emigrácii už viac ako tridsať rokov žije vo Švajčiarsku. "Vzťah Aliny a Putina bol skutočný. Ich deti - dvaja synovia - sú Putinove deti. Alina nemala žiadny iný vzťah. Bolo by to pre ňu príliš nebezpečné," uvádza sa v správe Sonntagszeitung.

Lekárka pracuje v Clinica Sant'Anna v taliansky hovoriacom regióne Ticino vo Švajčiarsku, kde sa narodilo prvé dieťa. Všetci museli zachovať diskrétnosť. Putin sa rozhodol, že druhý syn sa narodí v Rusku. Pred druhým pôrodom Kabajevová niekoľkokrát tajne cestovala do švajčiarskeho Lugana. Jej kamarátka ju opísala ako veľmi príjemnú ženu a oddanú športovkyňu. "Prišla so svojou matkou a sestrou, ale bez osobnej ochranky." 

Tajná prvá dáma Ruska 

Nedávno vyplávali na povrch informácie, že Kabajevová sa pred vojnou ukrývala s deťmi v chate vo Švajčiarsku. Na verejnosti sa neukázala štyri mesiace. Až pred desiatimi dňami sa objavila v Moskve pri príležitosti podujatia "Alina 2022". Na samotnom predstavení sa objavila pred symbolmi "Z" a viedla gymnastky vo vlasteneckej tematike, ktorá spájala porážku Hitlerových nacistov s ruským bojom na Ukrajine.

Dlhú izoláciu si mala krátiť neďaleko Ženevy v kolínskej rezidencii Gennadija Timčenka (69), oligarchu veľmi blízkeho Putinovi. On aj jeho spolupracovníci sa pred médiami na adresu Kabajevovej odmietli vyjadriť. Hovorí sa o nej ako o neoficiálnej prvej dáme Ruska, uviedli o nej nasledovné: "Alina Kabajevová je jednou z najzáhadnejších a najtajomnejších žien v našej krajine," uviedli Putinovi známi. 

Pod rúškom tajomstva 

Bývalá gymnastka sa takmer vôbec neobjavuje na verejnosti, nevystupuje na sociálnych sieťach a nie je možné ju vidieť na ulici alebo v nákupných centrách. Krátko po vypuknutí vojny ju švajčiarske úrady na základe petície posielali naspäť do Ruska. "Je načase, aby ste znovu spojili Evu Braunovú s jej Führerom," uvádza sa v petícii. Klebety ju prvýkrát romanticky spojili s Putinom už v roku 2008, keď bola prokremeľskou poslankyňou. 

Čo ešte vypláva o
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: twitter, facebook)

Putin, ktorý v roku 2013 oznámil rozvod s manželkou Ľudmilou, bývalou letuškou Aeroflotu, už predtým povedal: "Mám súkromný život. Musíte to rešpektovať." Kabajevová pred časom povedala, že stretla muža, ktorého veľmi ľúbi, pričom podotkla: "Niekedy sa cítiš taká šťastná, až sa bojíš." 

Alina má k dispozícii niekoľko limuzín Maybach a pri návšteve moskovskej kaviarne ju videli obkľúčenú ochrankou so samopalmi, čo pravdepodobne naznačuje, že spĺňa podmienky pre štátnu ochranu. Mnohí Rusi ju považujú za dôvod rozpadu Putinovho manželstva s bývalou prvou dámou Ľudmilou (63), matkou jeho dvoch dospelých dcér. 

Čo ešte vypláva o
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/Yuri Kochetkov/Pool Photo via AP, File, Profimedia)

Putinove deti 

Putin má dve oficiálne uznané deti - Máriu (37) a Katerinu (35), obe od prvej manželky Ľudmily. Doktorka Maria Voroncovová, ktorá sa narodila v čase, keď bol ruský prezident špiónom KGB v Nemecku, je odborníčkou na zriedkavé genetické choroby u detí. Je vedúcou výskumníčkou v Národnom medicínskom výskumnom centre pre endokrinológiu ruského rezortu zdravotníctva. Jej rozvedená sestra Kateřina je zástupkyňou riaditeľa Ústavu pre matematický výskum komplexných systémov na Moskovskej štátnej univerzite. Obe Putinove dcéry sa dostali na sankčný zoznam Západu, na rozdiel od Kabajevovej a Putinovho nepriznaného "dieťaťa lásky" Luizy Rozovej (19). 

Viac o téme: DetiVladimír PutinAlina Kabajevová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu