Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Otrasný prípad z materskej školy: Učiteľka prichytila deti pri nehoráznej aktivite

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

LIVONIA - Alkohol v materskej škole nemá čo hľadať. V Spojených štátoch si ale jeden predškolák priniesol do zariadenia tvrdý nápoj. Cez prestávku sa z fľaše napili štyri deti. Zatiaľ nie je jasné, koľko toho vypili. Riaditeľka škôlky plánuje v tejto súvislosti disciplinárne opatrenia.

V jednej škôlke v americkom štáte Michigan sa minulý štvrtok odohrali desivé chvíle. Jeden chlapec priniesol alkoholickú zmes tequily, ktorú štyri deti vypili počas raňajkovej prestávky. Nápoj od výrobcu Jose Cuervo obsahoval desať percent alkoholu, uvádza Click On Detroit.

Otrasný prípad z materskej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/AP/Refugio Ruiz)

Nebezpečnú situáciu si po chvíli všimla učiteľka a deti zastavila. Nebolo však jasné, koľko toho už stihli vypiť. Matka päťročného dievčatka, ktoré sa tiež napilo z fľaše, bola viditeľne šokovaná. "Najprv pandémia korony zničila našej dcérke prvý ročník škôlky a tento incident to ešte zhoršil," vyhlásila. Riaditeľka materskej školy sa neskôr ospravedlnila listom, v ktorom informovala, že vyvodí z incidentu zodpovednosť a zavedie opatrenia, ktoré v budúcnosti zabránia tomu, že sa niečo podobné bude opakovať. 

Viac o téme: AlkoholDetiMaterská škola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu