Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Bidena si podal tento živočích: VIDEO Trapas počas rečnenia zachytili kamery!

Joe Biden sa stal obeťou atentátu ... vtáčika.
Joe Biden sa stal obeťou atentátu ... vtáčika. (Zdroj: Twitter.com/RNC Reasearch)

DES MOINES - Prezidentovi Spojených štátov amerických Joeovi Bidenovi sa ešte v utorok v štáte Iowa dostalo nepríjemného privítania, keď ho počas rečnenia "obdaril" jeden z vtáčikov, ktorí nad miestom konania brífingu prelietali. Všetko zachytili kamery a išlo o značný trapas.

Biden sa do Iowy vybral aj preto, aby s občanmi a verejnosťou prehovoril na tému rastúcej inflácie a aktuálnej úrovne americkej ekonomiky. Video sa stalo virálnym a na sociálnej sieti Twitter trhá rekordy sledovanosti.

Posledná veta pred "označkovaním"

Biden bol práve uprostred odhaľovania plánov na zníženie cien plynu a ďalších vecí, keď mu na oblek priamo zhora spadla nešpecifikovaná biela látka. "Je to celé o tom, že sa vyrába v Amerike," toto bola posledná veta, ktorú paradoxne povedal Biden tesne predtým, než mu sako "označkoval" vták.

Verejnosť sa na videu dobre baví 

Na tento incident už stihli zareagovať aj viacerí ľudia na sociálnej sieti. Niektorí žartovali, niektorí žartovali trochu tvrdším spôsobom.  “Zabudnite na Penceho s jeho muchou na hlave. Je tu Bidenove okakané rameno,” napísal jeden z užívateľov Twitteru, ktorý referoval na predvolebné debaty, kedy sa viceprezident Mike Pence preslávil muchou, ktorá mu vtedy pristála na hlave. Podobne ako Biden, ani on na to nijak nereagoval.

“Biden očividne nebol jediný, kto dnes šíril s*ačky vo verejnom priestore," komentoval už pomerne tvrdšie ďalší človek. “Ešte aj vtáky sú nahnevané. Čo bude ešte nasledovať?” pýtal sa rétoricky ďalší komentujúci. 

Viac o téme: PrejavVtákJoe Biden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu