Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ďalšia tragédia v Česku: V škole našla polícia dvoch zastrelených dospelých mužov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook-Policie ČR)

NEPROBYLICE - V budove Strednej školy Euroinstitut pre ľudí s handicapom v Neprobyliciach na Kladensku boli dnes v podvečer nájdení dvaja zastrelení muži. Polícia potvrdila, že išlo o dospelých. Na mieste sú kriminalisti, zisťujú okolnosti ich smrti. K dispozícii zatiaľ nie sú ani bližšie údaje o zosnulých, povedali ČTK policajná hovorkyňa Vlasta Suchánková a hovorkyňa záchrannej služby Monika Nováková. Polícia zatiaľ nekomentovala, či išlo o vraždu alebo samovraždu.

Policajti podľa Suchánkovej prijali pred 18.00 h oznámenie o samovražde v Neprobyliciach. "Hliadka na mieste našla dvoch mužov bez známok života," povedala Suchánková. Na miesto zamierili záchranári vrátane vrtuľníka leteckej záchranky. "Dve osoby utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom," informovala Nováková.

Euroinstitut v Neprobyliciach je špeciálnou školou zameranou na praktické vzdelávanie klientov pobytových sociálnych zariadení. Podľa webu obce sa v tejto škole môžu žiaci s rôznym stupňom mentálneho postihnutia vyučiť v odbore upratovanie a výpomoc alebo absolvovať jednoročnú či dvojročnú praktickú školu s odbormi zameranými na košikárstvo, starostlivosť o zeleň a jednoduché manuálne práce.

Viac o téme: ČeskoŠkola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu