Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Našla sa Putinova údajná dcéra: Prezradila ju donáška jedla! Užívať si má poriadny luxus

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA/Yuri Kochetkov/Pool Photo via AP, File, Profimedia)

PETROHRAD - O tom, kde sa aktuálne nachádzajú najbližší ruského prezidenta Vladimira Putina sa špekuluje už dlho. Šéf Kremľa mal vraj svojich príbuzných dobre ukryť, o tom, kde, sa však vedú iba polemiky. Poloha jeho údajnej dcéry Luizy je však nateraz vraj známa. Prezradiť ju mali uniknuté informácie týkajúce sa donášky jedla prostredníctvom kuriérskej služby.

Iba 18-ročná Luiza Rozová je už dlho označovaná za Putinovu dcéru. Mnohým udrela do očí najmä zjavná podoba s ruským prezidentom. Mladá žena ešte donedávna svoj život s obľubou zdieľala s celým svetom na sociálnych sieťach, ešte minulý rok sa však odmlčala a to, kde aktuálne žije, sa nevedelo. Až doteraz.

Našla sa Putinova údajná
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Lujza sa má totiž podľa najnovších informácií ukrývať v luxusnom apartmánovom komplexe v Petrohrade. Jej adresu mala prezradiť unikátna databáza kuriérov, podľa ktorej si práve na túto adresu často objednávala jedlo.

Britský Daily Mail tiež priniesol informáciu, že tam s ňou býva aj jej matka Svetlana. Ženy sa pritom majú tešiť poriadnemu luxusu. Apartmán, v ktorom žijú, má mať hodnotu 1,7 milióna libier a bohato zariadenému komplexu nechýba ani bazén či wellness.

Našla sa Putinova údajná
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Mladá Luiza sa stala po vypuknutí vojny na Ukrajine tiež terčom útokov práve na sociálnych sieťach, kde jej odkazovali, že je krysa, ktorá sa skrýva. Niektorí od nej tiež žiadali, aby dohovorila „otcovi“ a zastavila vojnu. Našli s avšak aj takí, ktorí s mladého dievčaťa zastali s tým, že nemôže za to, akého má otca.

Viac o téme: RodinaDcéraVladimir PutinLuiza Rozova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu