Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Horor počas letu: Pasažier (40) mal urobiť otrasnú vec v biznis triede, keď ostatní spali

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HEATHROW - Cestujúci v lietadle sa dopustil trestného činu. Sex v lietadlách poznáme väčšinou z filmov, no v realite sa to môže skončiť naozaj zle. Kto by čakal, že zaoceánsky let sa môže zmeniť na niečo strašné? Istého Brita zatkla polícia pre podozrenie zo znásilnenia v biznis triede.

Zaoceánsky let z New Jersey do Londýna nepatrí medzi tie najkratšie. Vedel to aj britský cestujúci, ktorý sa rozhodol v lietadle uspokojiť svoje vášne, píše Evening Standard. V biznis triede mal prinútiť 40-ročnú ženu k sexu. Tá sa sťažovala leteckému personálu spoločnosti United Airlines, ktorý následne incident ohlásil na polícii. 

Mužom zákona sa podarilo podozrivého (40) zatknúť na londýnskom letisku Heathrow minulý týždeň v skorých ranných hodinách. Bol odvedený na políciu, kde mu boli odobraté vzorky prstov a slín. Policajné zložky vykonali kompletnú prehliadku lietadla v biznis triede. Keďže prvotné informácie nič nepotvrdili, podozrivý bol prepustený na slobodu. Vyšetrovanie však naďalej pokračuje. Žena bola po incidente prevezená na psychiatriu. 

Horor počas letu: Pasažier
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/AP)

Páchateľ a obeť leteli v biznis triede v odlišných radoch, ale podľa dostupných informácií pred letom popíjali alkohol v jednej z letiskových kaviarní. Pasažierka mala byť znásilnená v čase, keď ostatní cestujúci spali. Sexuálne útoky v lietadlách sú zriedkavé, no v USA sa čoraz viac skloňujú podobné prípady. 

Viac o téme: LietadloZnásilnenieUnited Airlines
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu