Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Škandál na škole! Učiteľka (23) sa vyspala so svojím študentom počas stužkovej: Mrzí ho len jedna vec

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

GLASGOW - Stužková sa dá osláviť rôznymi spôsobmi, ale to, čo spravila jedna učiteľka, bolo cez čiaru. Vyspala sa počas nej so svojím študentom. Obaja boli značne pod vplyvom alkoholu, no na ten sa takýto prešľap zvaliť nedá. Mladá žena možno kvôli tomu už nikdy nebude môcť učiť v rodnom Škótsku.

Melissa Tweedieová, ktorá mala v tom čase 23 rokov a učilla na škole Gleniffer, sa údajne bavila s jedným zo svojich študentov v klube SWG3 v Glasgowe, kde sa konala stužková slávnosť. Potom zamierili do hotela Premier Inn. Vtedy osemnásťročný tínedžer poskytol polícii dôkazy, ktoré usvedčujú učiteľku z pohlavného styku s ním. Najprv sa mala počas tanca o neho obtierať, potom sa prešlo od bozkávania, až nakoniec nasledoval sex v hotelovej izbe.

Mladík sa vyjadril, že ani jeden z nich nebol do ničoho nútený a že je mu ľúto, že pedagogička musela byť vyšetrovaná pred školskou komisiou. "Pre mňa to nebola študentská akcia. Bavili sme sa ako na diskotéke. Mohlo sa to stať kdekoľvek inde," vyhlásil. Tiež sa spýtal, kedy bude môcť vypovedať o svojich pocitoch, pretože doteraz to ešte nikoho nezaujímalo. "Je to chyba, keď ľudia chcú, aby som z toho vinil svoju profesorku. Nikto sa ma nespýtal, či som to chcel alebo nie," pokračuje. 

 

A FORMER student who claims he had sex with his PE teacher on prom night has said he 'feels sorry for her' as she is...

Posted by Prospector on Tuesday, February 8, 2022

Prišla bez pozvania 

Študent mal byť počas toho večera opitý. Podľa vlastných slov vypil tri alebo štyri pivá, fľašu vína a nejaké panáky. S Melissou, ktorá teraz pracuje v Dubaji ako učiteľka jogy, mal byť na izbe v hoteli až do rána. "Pred stužkovou sme nemali žiadny vzťah ani fyzický kontakt. Slečna Tweedieová sedela pri našom stole a nepila." Po plese si rezervovali izbu v hoteli. "Nepozval som ju do hotela, neviem, ako sa tam dostala. V jednej z izieb boli moji spolužiaci aj ona," objasňuje študent okolnosti pomeru. Párty na izbe však musela byť ukončená, pretože študenti robili veľký hluk. "Zostal som tam len ja a moja učiteľka a začali sme sa bozkávať." Tweedieová, ktorá sa pojednávania nezúčastnila, mala v ten večer vypiť niekoľko pohárikov tvrdého. Žiakom údajne povedala, aby sa k nej správali tak, akoby nebola učiteľka. 

Zástupkyňa strednej školy Heather Prenticeová na súde uviedla, že nebola spokojná s tým, ako bola pedagogička v ten večer oblečená. "Vyzerala, akokeby šla niekoho baliť. Sama som jej povedala, aby si priznala, že v tých šatách vyzerala pred žiakmi veľmi atraktívna." Učiteľke teraz hrozí, že v Škótsku sa už ako učiteľka nikde nezamestná.  

Viac o téme: SexŠtudentStužkováUčiteľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu