Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Neskutočný bizár z Prahy: Dvojica sa vlámala do pivnice, aby tam mohla sexovať!

Pivnica, do ktorej sa vlámali
Pivnica, do ktorej sa vlámali (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

PRAHA - Bizarný prípad musela tento týždeň riešiť polícia u našich západných susedov v Prahe. Miestna obyvateľka nahlásila dvojicu, ktorá sa vlámala do jej pivnice a chcela tam, predstavte si, okrem iného súložiť.

Žena z českej metropole musela privolať políciu po tom, čo v pondelok skoro ráno našla vo svojej pivnici dvojicu, ktorá sa tam vraj chcela iba ohriať a potom sa pomilovať. Páriku sa podarilo utiecť, no krátko nato ich dolapili muži zákona. "Dôstojník na linke 158 prijal oznámenie o vlámaní do pivničných priestorov na Svrateckej ulici v Prahe 9. Oznamovateľka tam objavila dvojicu, ktorá tam nemala čo robiť a navyše tvrdili, že sa tam chceli iba ohriať a potom sa spolu vyspať," informovala česká polícia na svojom Facebooku.

Krádež hotovosti a zlatých mincií u Fica má dohru: Polícia odmietla trestné oznámenie!

Policajti neskôr zistili, že ide o dvojicu, ktorá im je dobre známa. Išlo o recidivistov, ktorí už boli v minulosti viackrát súdne trestaní. U ženy pri prehliadke našli značné množstvo pervitínu. Muž (31) aj žena (23) sú podozriví zo spáchania krádeže a porušovania domovej slobody. V prípade uznania viny im hrozia tri roky za mrežami. Žena je okrem toho ešte podozrivá z trestného činu prechovávania omamných a psychotropných látok a jedu. 

Viac o téme: PivnicaSexVlámaniePraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu