Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Češka chcela, aby jej manžel pomohol s upratovaním: Jeho ODPOVEĎ ju dostala do amoku, útok nožom!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HEŘMANŮV MĚSTEC - Je to nepísané pravidlo, že v domácnostiach sa počas každoročného predvianočného stresu zvykne strhnúť hádka, ktorá v horšom prípade vyvrcholí až do zavolania polície. Buď sa o to postarajú znechutení susedia, alebo jeden z partnerov sa už priamo cíti ohrozený svojou polovičkou.

Česká polícia v stredu informovala o bizarnom prípade, ktorý musela riešiť v jednej rodine v Heřmanoměstecku neďaleko Pardubic. Ako vo väčšine rodín sa aj tu pred sviatkami piekli koláče. Žena si potom všimla kuchynskú linku, ktorá sa jej zdala špinavá. Požiadala teda manžela, aby jej pomohol s upratovaním. Ten však odpovedal, že "aj Ježiško sa predsa narodil v chlieve". Na jeho smolu však mala manželka práve nôž v ruke, pretože niečo krájala. Po jeho odpovedi do nej vošla neuveriteľná zlosť a chcela na ňeho zaútočiť. Partner ju síce stihol chytiť, ale nožom mu poranila dlaň aj prsty. Podľa jeho slov to nebolo až tak vážne, aby sa na rezné rany musel pozrieť lekár, ale políciu zavolal zo strachu pred partnerkou.

Češka chcela, aby jej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Hliadka vykonala u oboch dychovú skúšku. Žena nadýchala 2,3 promile, muž 1,45. Nežnej polovičke sa navyše zdala celá situácia komická. Začala sa smiať a sľúbila, že v tom bude po odchode policajtov pokračovať. Po týchto slovách ju boli nútení previezť na záchytku. Žena sa podľa nich dopustila priestupku proti občianskemu spolunažívaniu. Muži zákona na záver ešte dodali, že v súvislosti s predvianočným obdobím prosia manželov a partnerov, aby sa so ženami v kuchyni radšej nehádali, pretože to nemusí byť bezpečné. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu