Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na škole v Moskve strieľal do vzduchu rodič študentky: Polícia ho zadržala

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

MOSKVA - Ruská polícia vo štvrtok zadržala muža, ktorý na škole svojej dcéry v Moskve strieľal do vzduchu. Snažil sa tak vyriešiť konflikt, ktorý jeho dcéra mala so svojimi rovesníkmi. Bezprostredne po incidente neboli hlásení žiadni zranení, informovala agentúra TASS.

"Príslušníci polície zadržali podozrivého zo streľby na území školy," píše sa vo vyhlásení polície. Podľa polície bol zadržaný muž otcom jednej zo študentiek. Tá sa pohádala so svojimi rovesníkmi a doma o tom povedala otcovi, ktorý sa rozhodol konflikt riešiť. Otec dievčaťa preto prišiel do školy a počas rozhovoru so študentmi, s ktorými mala jeho dcéra konflikt, vystrelil jedenkrát do vzduchu.

Nedávno sa stal krvavý útok v Perme

K tomuto incidentu došlo len necelé dva týždne po masovej streľbe na univerzite v ruskom meste Perm. Podozrivým je tam 18-ročný študent prvého ročníka práva Timur Bekmansurov, ktorý strieľal z legálne zakúpenej zbrane HUGLU 12/76, pričom smrteľne zranil šesť ľudí a ďalšie desiatky zranil. Strelca zadržal príslušník dopravnej polície, ktorý ho predtým postrelil.

Viac o téme: StreľbaRodičPolícia MoskvaŠkola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu