Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Dvojica súložila pred ľuďmi na lavičke v Prahe: Krutá dohra! Priznanie k infekčnej chorobe

Neovládli sa. Zobraziť galériu (4)
Neovládli sa. (Zdroj: FB/Městská policie hl. m. Prahy)

PRAHA - Pudy sú pre niekoho silnejšie ako zdravý rozum, hlavne ak mu v krvi koluje ešte aj značné množstvo alkoholu. To bol aj prípad dvojice, ktorá súložila v utorok cez deň na lavičke pri Hlavnej stanici v Prahe a vôbec jej neprekážalo, že okolo chodia ľudia. Páriku začalo vadiť až to, že sa oň zaujíma mestská polícia a odmietol s ňou spolupracovať. Nečudo, že po slovných urážkach a arogantnom správaní obaja skončili s putami na rukách.

Mladík (24) v Prahe sa zastal ženy, ktorú obťažovali rusky hovoriaci muži: VIDEO Zbili ho päsťami!

Dvojica súložila pred ľuďmi na lavičke v Prahe: Krutá dohra! Priznanie k infekčnej chorobe (Zdroj: FB/Městská policie hl. m. Prahy)

"Oznámenie o súložiacej dvojici v parku Vrchlického prijala mestská polícia krátko po 14. hodine. Strážnici muža a ženu zastihli na jednej z lavičiek. K milostnému aktu už nedochádzalo, len žena mala hornú časť tela stále odhalenú. Obaja zjavne pod vplyvom alkoholu odmietli s hliadkou spolupracovať na zistení totožnosti s tým, že na to strážnici nemajú nárok. Po upozornení, že budú predvedení na policajnú stanicu, vulgárnymi výrazmi nešetrili," opísala pražská mestská polícia priebeh incidentu vo svojom statuse na Facebooku.

VIDEO Dvojica súložila pred
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Městská policie hl. m. Prahy)

Muž na výzvy nereagoval a z celej udalosti si zjavne ťažkú hlavu nerobil. Jednoducho sa rozhodol odísť, ale to už polícia zakročila pomocou hmatov a chvatov a "hrdina" skončil v putách. Donucovacie prostriedky museli strážnici nakoniec použiť aj proti žene (39), pri ktorej dychová skúška preukázala 3,07 promile. Jej sexuálny partner (37) sa skúške odmietol podrobiť.

VIDEO Dvojica súložila pred
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Městská policie hl. m. Prahy)

Ani dohra škandalózneho správania dvojice nebola pre strážnikov príjemná. "Privolaná štátna polícia požiadala strážnikov o zabezpečenie ich prevozu na policajnú stanicu. Počas neho si žena posunkami dala dole respirátor, ktorý jej strážnici poskytli z vybavenia služobného vozidla a opľula interiér auta a uniformu jedného člena hliadky. Na služobne potom oznámila, že má infekčnú chorobu Impetigo," uviedla mestská polícia.

VIDEO Dvojica súložila pred
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Městská policie hl. m. Prahy)

Impetigo je vysoko nákazlivé ochorenie kože spôsobené baktériami ako sú streptokoky alebo stafylokoky. Prejavuje sa rozsiahlymi pľuzgiermi a poškodenou, popraskanou kožou až zápalom. Dlhodobo neliečené ochorenie môže mať aj vážne zdravotné následky.

Viac o téme: LavičkaSexSúložPolícia Praha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu