Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena sa pomstila za neveru: Mäsiarska vražda manžela! Odseknutý a vypražený penis

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

RIO DE JANEIRO - Porušenie dôvery vo vzťahu môže z mierumilovných žien urobiť skutočné fúrie. V Brazílii sa rozzúrila 33-ročná žena po tom, čo ju manžel podviedol. Bez ďalších okolkov záletníka zavraždila, vykastrovala ho a jeho penis vypražila!

Niekedy sa v partnerských vzťahoch stáva, že vášeň v priebehu rokov ustúpi - ale nezdalo sa, že by to bol prípad Brazílčanky a jej manžela. Skutočnosť, že manžel majiteľky pizzerie prežil svoju vášeň mimo partnerstva, spôsobila, že polícia v brazílskom Sao Goncalo dostala na starosť vyšetrovanie vraždy, ako píše britský Daily Star.

Poliak 27 rokov ukrýval ohavné tajomstvo: Brutálna vražda ženy (†20) v lese! S týmto asi nerátal

Manželka sa dozvedela o afére svojho manžela a rozzúrila sa

Dayane Cristina Rodrigues Machado a jej manžel Andre boli vo vzťahu desať rokov, posledné dva roky však žili oddelene. V neposlednom rade kvôli svojim deťom - pár má osemročného syna a päťročnú dcéru - boli bývalí partneri v kontakte a obaja prevádzkovali pizzeriu.

Žena sa pomstila za
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Vražedkyňa za trest vyprážala odseknutý penis

Machado dostala podľa príbuzných jej manžela záchvat žiarlivosti, keď sa dozvedela o afére svojho bývalého partnera. Spory boli vo vzťahu prakticky na dennom poriadku - hádka sa ale tentokrát stupňovala a skončila fatálne. Andre Machado bol dobodaný a vykastrovaný jeho manželkou. Potom žena - ako to dokazujú dôkazy na mieste činu - v pizzerii vo vriacom oleji vyprážala odrezaný penis neverníka, aby uspokojila svoju túžbu po pomste.

Grécko šokovala brutálna vražda Britky (†20): Lupiči ju zabili pred očami jej ani nie ročnej dcérky

Žena sa pomstila za
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Konala v sebaobrane?

Iba o niečo neskôr bolo nájdené zmrzačené telo manžela Cristiny Machada a 33-ročnú ženu zatkla polícia. Nájdený bol aj údajný nástroj vraždy.

Predtým, ako Machado chytila ​​kuchynský nôž a zmasakrovala svojho bývalého partnera, sa pár údajne stretol v bare a začal sa hádať. Právnik mladej ženy oznámil, že jeho klientke sa bývalý partner vyhrážal smrťou a chcela sa iba brániť, pričom svojho bývalého partnera nešťastnou náhodou zabila. Nie je známe, či sa deti museli spoločne pozerať na vraždu svojho otca. Vyšetrovanie  podozrivej z vraždy pokračuje.

Viac o téme: VraždaPenisŽiarlivosťVyprážanieNevera Dayane Cristina Rodrigues Machado
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu