Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Mladík onanoval pred študentkou (19) na stanici: Nastúpil do rovnakého vlaku a... HRÔZA!

Podozrivý mladík Zobraziť galériu (2)
Podozrivý mladík (Zdroj: Polícia ČR)

PRAHA - Českí policajti pátrajú po zhruba dvadsaťpäťročnom mužovi, ktorý v pondelok 10. mája večer na stanici Praha-Smíchov onanoval pred mladou ženou, potom ju obťažoval a napadol v kupé pri jazde vlakom. Na webe dnes pražskí policajti zverejnili video so zábermi podozrivého a žiadajú verejnosť o spoluprácu pri zisťovaní jeho totožnosti.

Hrôza v centre Bratislavy: René masturboval pred očami verejnosti, obťažoval aj okoloidúcu ženu

Devätnásťročná študentka strednej školy si muža, ktorý sa pohyboval v jej bezprostrednej blízkosti, všimla v budove stanice. Odtiaľ došli obaja na perón. "Dotyčný tam nastúpil do odstavenej vlakovej súpravy a cez okno vlaku začal pred dievčaťom onanovať. Medzitým prišiel rýchlik, do ktorého dievča nastúpilo, bohužiaľ nastúpiť stihol aj dotyčný muž," uviedol policajný hovorca Jan Rybanský.

Mladík onanoval pred študentkou (19) na stanici: Nastúpil do rovnakého vlaku a napadol ju! (Zdroj: Polícia ČR)

Muž podľa neho mladú ženu v jednom vagóne našiel samotnú, uchopil ju za zápästie, násilím zdvihol zo sedadla a silou pritlačil na stenu kupé. V tej chvíli vlak prichádzal do pražskej hlavnej stanice, hľadaný v obťažovaní prestal a po zastavení z vagónu utiekol, dodal Rybanský.

VIDEO Mladík onanoval pred
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Mladík má podľa kriminalistov okolo 25 rokov, štíhlu až vychudnutú postavu, meria asi 170 centimetrov, má nakrátko ostrihané svetlé vlasy. Na sebe mal v čase incidentu tričko s krátkym rukávom, džínsové kraťasy a tenisky značky Nike.

Viac o téme: VlakPolícia OnanistaPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu