Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hororový nález vo volebných miestnostiach: Ľudské pozostatky! Sú to zavraždení kandidáti?

Voľby v Mexiku
Voľby v Mexiku (Zdroj: SITA/AP Photo/Fernando Llano)

TIJUANA - Dve ľudské hlavy a ďalšie ľudské pozostatky sa v nedeľu našli vo viacerých volebných miestnostiach v mexickom meste Tijuana, ležiacom na hraniciach s USA. Informovala o tom agentúra AFP s odvolaním sa na tamojšie úrady.

Hodinu po otvorení volebných miestností hodil nateraz neznámy muž do jednej z miestností ľudskú hlavu. Hlasovanie tak muselo byť prerušené a na miesto činu bola privolaná polícia, napísala AFP s odvolaním sa na prokuratúru v štáte Baja California, v ktorom sa meste Tijuana nachádza.

Len niekoľko hodín po tomto incidente nechal iný muž ďalšiu odseknutú hlavu a ľudské ostatky v inej volebnej miestnosti v drevenej škatuli, ktorú umiestnil vedľa volebných urien.

Ďalšie ľudské pozostatky sa neskôr našli v taškách neďaleko tretej volebnej miestnosti. V Mexiku si v nedeľu občania volili poslancov dolnej komory parlamentu. Vo viacerých štátoch prebehli aj komunálne voľby a voľby guvernérov. Volebnú kampaň však sprevádza vlna násilia – od jej spustenia v septembri tam zavraždili viac než 90 kandidátov.

Viac o téme: VoľbyHlavyMexikoĽudské pozostatkyTijuana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu