Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

KORONAVÍRUS Pri očkovaní mali odhaliť niečo neuveriteľné: FOTO Táto žena šokovala lekárov!

Rehtee Begumová má byť najstaršou ženou sveta. Zobraziť galériu (3)
Rehtee Begumová má byť najstaršou ženou sveta. (Zdroj: Profimedia.sk)

NAÍ DILLÍ - Na severoindickom území Džammú a Kašmír v súčasnosti prechádzajú očkovacie tímy od dverí k dverám, aby chránili ľudí aj v najodľahlejších dedinách pred koronavírusom. Za jednými dverami, v malom meste Wagoora (2 800 obyvateľov), žije Rehtee Begumová - azda najstaršia žena na svete.

Keď sa tím opýtal Rehtee Begumovej na jej vek, hovorí, že je to minimálne 100 rokov. Posledných 20 z nich strávila so svojím najmladším synom.

Pastor šokoval teóriou o KORONAVÍRUSE a očkovaní: Sám nakazil takmer celú svoju rodinu!

Pohľad na prídelový lístok jej syna (poskytuje prístup k vládnym potravinovým dávkam) však pracovníkov očkovania udivilo: Píše sa v ňom, že má 124 rokov! Begumová však nemá vlastné identifikačné dokumenty, pomocou ktorých by bolo možné preukázať jej vek.

Rehtee Begumová má byť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia.sk)

Begumová by mohla byť najstaršou ženou v histórii ľudstva

Ak je záznam v prídelovom lístku správny, Rehtee Begumová by bola najstaršou ženou na svete. Toto miesto doteraz zastávala Kane Tanakaová (*1903) - Japonka má preukázateľne 118 rokov. Begumová by potom bola dokonca staršia ako Francúzka Jeanne Louise Calmentová (1875-1997), ktorá bola s vekom 122 rokov a 164 dní najstaršou ženou v histórii ľudstva.

Rehtee Begumová má byť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia.sk)

Podľa jej suseda Manzoora Ahmada je Rehtee Begumová veľmi silná. „Za 48 rokov môjho života som ju zriedka videl chorú,“ povedal indickej tlačovej agentúre ANI.

Krátko po tom, čo Begumová dostala prvé očkovanie, ju zdravotníci skontrolovali. "Vďaka Božej milosti je zdravá. Po očkovaní sme ju opäť navštívili a darí sa jej veľmi dobre,“ povedal lekár Tajamul Malik pre indickú agentúru ANI. Podľa Malika sa žena už teší na druhé očkovanie o pár týždňov.

Viac o téme: ŽenaOčkovanieNajstaršiaIndiaKoronavírusRehtee Begum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu