Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nevesta zomrela na infarkt: Ženích sa oženil s jej sestrou, mŕtva ležala v druhej miestnosti!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NAI DILLÍ - Nevesta skolabovala a zomrela na svojej vlastnej svadbe. Zainteresované rodiny v Indii sa však napriek tejto tragickej udalosti rozhodli v obrade pokračovať. Za ženícha sa jednoducho vydala sestra zosnulej.

Babička (76) bola uznaná za mŕtvu: Rodina v šoku! Zobudila sa tesne pred upálením

Nevesta Surbhi dostala podľa portálu MailOnline infarkt počas cermónie v meste Etawah v indickom štáte Uttarpradéš po tom, čo si v rámci hinduistickej svadobnej tradície vymenila girlandy z kvetov so svojím budúcim manželom Manjeshom Kumarom. Miestnemu lekárovi sa ju už zachrániť nepodarilo. Namiesto okamžitého zrušenia obradu sa však obe strany dohodli v jeho pokračovaní s tým, že zosnulú nahradí jej mladšia sestra Nisha. Telo zatiaľ uložili do samostatnej miestnosti a neskôr ho spopolnili.

„Je ťažké uveriť, že mŕtve telo bolo v druhej miestnosti - a v ďalšej sa pripravovala nevesta. Nevedeli sme, čo robiť v tejto situácii,“ uviedol brat neviest Saurabh pre tlačovú agentúru IANS. „Obe rodiny sedeli spolu a niekto navrhol, aby sa moja mladšia sestra Nisha vydala za ženícha. Rodiny o tejto záležitosti diskutovali a obe súhlasili," dodal.

Netradičné rozhodnutie rodín malo pravdepodobne viacero dôvodov. Na jednej strane veno, na druhej sa chcela ženíchova rodina vyhnúť stigme návratu zo svadby bez nevesty.

Po incidente na svadbe sa o matku neviest Guddi Deviovú stará jej syn Gaurav. Podľa neho má žena veľké bolesti. Každý deň spomína na svoju najstaršiu dcéru. Strýko Ajab Singh povedal, že pre ich rodinu to bola ťažká výzva. „Jedna dcéra ležala mŕtva v jednej miestnosti a svadba ďalšej dcéry sa slávnostne konala v druhej miestnosti. Nikdy sme neboli svedkami takých zmiešaných emócií. Smútok nad jej smrťou a šťastie zo svadby sa ešte musia vstrebať," povedal.

Viac o téme: SvadbaNevestaInfarktIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu