Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Babička (76) bola uznaná za mŕtvu: Rodina v šoku! Zobudila sa tesne pred upálením

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/AP Photo/Altaf Qadri)

BARAMATI - V Indii unikla len o vlások pred spopolnením zaživa 76-ročná Shakuntala Gaikwadová. Jej rodina sa mylne domnievala, že bola mŕtva po tom, čo ochorela na covid-19, a preto jej telo chceli spáliť na pohrebnej hranici. Ale Shakuntala dokázala, že sa len tak rýchlo nevzdá.

Minulý týždeň mala Shakuntala Gaikwadová v indickom meste Baramati pozitívny test na koronavírus. Rodina ju odviezla do miestnej nemocnice. V Indii je však situácia s koronavírusom taká dramatická, že 76-ročnú ženu už nebolo možné prijať. Lôžka boli jednoducho plné.

VIDEO Príklad ľudskosti z COVID hrôzy v Indii: Mladík urobil nevídanú vec, takto bojuje so smrťou!

Ako informoval portál Yahoo, Shakuntala omdlela pri čakaní na sanitku pre svoju spiatočnú cestu. Jej rodina predpokladala najhoršie a pevne verila, že Shakuntala zomrela.

Shakuntala sa náhle s plačom prebudila

Rodina Shakuntaly sa potom pripravila na jej pohreb. Ale predtým, ako mala byť spopolnená, sa stalo čosi neuveriteľné: Žena sa zrazu prebudila. Otvorila oči s plačom a v panike. Policajt Santosh Gaikwad potvrdil, že k udalosti došlo.

Zakladateľ nemocnice Silver Jubilee, Dr Sadanand Kale, odhalil, že Shakuntala bola prevezená späť do nemocnice na ďalšie ošetrenie. Jej súčasný stav nie je známy. Prípad sa stal v čase, keď India pokračuje v boji s ničivou druhou vlnou Covidu-19. Krajina na začiatku mesiaca oznámila rekordné počty nových prípadov a úmrtí a počty zostávajú vysoké. Ľudia sa snažia nájsť nemocničné lôžka, kyslík a lekárske ošetrenie, zatiaľ čo krajina sa snaží zabrániť šíreniu vírusu.

Viac o téme: ŽenaMŕtvaKremáciaIndiaKoronavírusCovid-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu