Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Žena sa chcela opaľovať, namiesto toho prišiel ŠOK: Otrasný objav! Na to, čo uvidela, nikdy nezabudne

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

VIEDEŇ - Zákazníčke solária v burgenlandskom okrese Jennersdorf sa podaril v soláriu strašný objav. V jednej kabíne ležala na soláriovom lôžku bez života žena. Spustil sa alarm. Sanitka a záchranári sa snažili ženu (50) oživiť, všetky pokusy o záchranu však boli márne. Mŕtve telo bude podrobené pitve, aby sa objasnili okolnosti ženinej smrti.

Vyšetrovanie stále pokračuje. Podľa toho je pravdepodobné, že zosnulá žena v nedeľu krátko po 14.30 h. navštívila plne automatické solárium v ​​obci Deutsch Kaltenbrunn. Bola objavená až okolo 16.45 h, píše portál krone.at.

Zákazníčka začala mať podozrenie, pretože kabína číslo 1 bola obsadená, ale nebolo z nej počuť žiadny zvuk. Na výzvy neprišla žiadna odpoveď. Znepokojená zákazníčka dokázala otvoriť dvere kabíny pomocou mince. Potom prišiel šok! Pohotovostné služby boli okamžite varované, ale pokusy o resuscitáciu 50-ročnej ženy z okresu Güssing boli neúspešné.

Muž zaspal pri drsných sexhrách: FOTO Zviazaná partnerka (†38) zomrela strašnou smrťou!

Žena sa chcela opaľovať,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Žiadne stopy cudzieho zavinenia

Jej telo nebolo zranené, ale vyšetrujú ho. Polícia nepredpokladá, že došlo k zavineniu tretej strany. Poruchu solárneho lôžka možno po jeho inšpekcii vylúčiť, hovorí operátor: „Príbuzným vyjadrujeme hlbokú sústrasť.“

Viac o téme: SoláriumZákazníčkaRakúskoSmrť mŕtvola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu