Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hádka sa skončila tragicky: FOTO Ruska (45) zabila manžela svojím zadkom

Tatyana O. zabila svojho manžela svojím zadkom. Zobraziť galériu (2)
Tatyana O. zabila svojho manžela svojím zadkom. (Zdroj: Profimedia)

NOVOKUZNECK - V pol miliónovom meste Novokuzneck na juhu Ruska zabila žena svojho manžela tým, že si na neho sadla svojím veľkým zadkom. Informujú o tom viaceré médiá.

Podľa týchto správ sa manželský pár Aidar a Tatyana O. pohádali - tak ako vždy, keď u nich tiekol alkohol. Tentoraz bola hádka zjavne taká intenzívna, že stokilová žena premohla svojho partnera a stlačila mu tvár nadol na matrac. Potom si sadla na jeho hlavu a krk.

Muž zaspal pri drsných sexhrách: FOTO Zviazaná partnerka (†38) zomrela strašnou smrťou!

Dcéra bežala k susedom po pomoc. Ponáhľal sa k nim známy, ale hádku zrejme klasifikoval ako normálnu manželskú potýčku. Napriek tomu, že Aidar prosil svoju manželku, aby z neho zliezla. Keď muž po niekoľkých minútach nejavil známky života, vystrašená žena sa ho pokúsila prebrať. Sused, ktorý si vypočul hádku, zavolal sanitku - záchranári však mohli konštatovať iba smrť muža.

Tatyana O. zabila svojho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Pitva preukázala, že muž zomrel na zlyhanie dýchania. Tatyana O. zablokovala dýchacie ústrojenstvo svojho manžela sedením na hlave a krku, zatiaľ čo jeho tvár bola vtlačená do matraca. Ruska navyše použila svoje nohy, aby zabránila opitému manželovi v pohybe.

Žena (45) vyšetrovateľom povedala, že chcela len upokojiť svojho kričiaceho manžela. Súd tento týždeň aspoň čiastočne akceptoval toto odôvodnenie. Obžalovaná bola odsúdená za zabitie z nedbanlivosti, nie za vraždu. Dostala 18 mesiacov nápravnovýchovných prác a musí zaplatiť v prepočte 2300 eur pokuty. Prokuratúra však oznámila, že sa odvolá.

Viac o téme: AlkoholSmrťTrestZadok Rusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu