Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

FOTO Michaelu (†24) zmasakroval vrah v jej vlastnom byte: Zakrvaveným telom sa pochválil na Snapchate

Michaela Dunnová so svojou matkou. Zobraziť galériu (4)
Michaela Dunnová so svojou matkou. (Zdroj: Facebook/ Joanne Dunnová)

SYDNEY - Michaela Dunnová mala iba 24 rokov, keď bola smrteľne zranená nožom vo dverách svojho bytu v Sydney. Obzvlášť šokujúce pre rodinu: Páchateľ zaznamenal svoj hororový čin na Snapchate.

Žiadna matka by nikdy nemala počuť, že jej dcéra bola zavraždená. Ale presne to sa stalo Joanne Dunnovej. Jej dcéru dobodali, rozpárali a zavraždili. Páchateľ zaznamenal svoj ohavný čin krviprelievania cez smartphone a chválil sa ním na Snapchate. Mert Ney musí sa teraz za svoje ohavné činy zodpovedať na súde. O strašnej vražde z Austrálie informoval britský denník Daily Mail.

Michaela Dunnová
Zobraziť galériu (4)
Michaela Dunnová  (Zdroj: Facebook/ Michaela Dunn)

Video poslal známemu

Michaela Dunnová mala iba 24 rokov, keď v auguste 2019 otvorila dvere bytu na Clarence Street v Sydney a pustila svojho vraha dnu. Len o pár okamihov bola Michaela už mŕtva - bodnutá mäsiarskym nožom, ktorý mal Ney vo vrecku. 22-ročný mladík sa priznal k vražde Michaely. Priznal sa tiež k bodnutiu okoloidúcej Lin Boaovej počas jeho besnenia.

Ďalšie hrozné podrobnosti o krvavom čine sú teraz známe pred súdom. Sudca Peter Johnson varoval rodinu obete predtým, ako prehral šokujúce zábery z videa zo Snapchatu od Merta Neya. Ukazujú mladíka so svojou krvou potretou obeťou. „Som krvavý psycho,“ napísal po zaslaní krátkeho klipu známemu. "Zasmial som sa brácho. Strach."

Mert Ney pobehoval po čine na ulici s nožom v ruke.
Zobraziť galériu (4)
Mert Ney pobehoval po čine na ulici s nožom v ruke.  (Zdroj: YouTube/ 7NEWS Australia)

Video ukazuje páchateľa Neya s nožom od krvi

Ďalšie video ukazuje, ako stojí pri núdzovom východe na schodisku a ukazuje na krv na rukách a topánkach pred zmiznutím z miesta činu. Keď na ulici mával krvou potretým kuchynským nožom, bol znehybnený a držalo ho niekoľko okoloidúcich, ktorí nakoniec zalarmovali políciu.

Michaela Dunnová
Zobraziť galériu (4)
Michaela Dunnová  (Zdroj: Instagram/ Michaela Dunnová)

Páchateľ trpel duševnou chorobou

Napriek Neyovej histórii s duševnými chorobami jeho sestra pred súdom uviedla, že sa uznáva vinným, aby rodiny obetí nemuseli absolvovať viac súdnych pojednávaní a zbytočne nemíňali peniaze ďalších daňových poplatníkov. 

Viac o téme: VraždaSúd SydneyAustraliaMichaela Dunn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu