Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Horor na párty pri bazéne: Žene (†24) nechtiac vykĺzli prsia z plaviek, vražedná dohra

Anu Paulu Coutinhovú mal zabiť jej priateľ Zobraziť galériu (3)
Anu Paulu Coutinhovú mal zabiť jej priateľ (Zdroj: Facebook/ Ana Paula Coutinho)

RIO DE JANEIRO - Bola to nehoda, za ktorú musela 24-ročná Ana Paula zaplatiť životom. Dámsky vrchný diel bikín sa jej nešťastne pošmykol na večierku pri bazéne a spôsobil, že jej priateľ zošalel od zlosti. Teraz je muž na úteku.

Mladá žena (†18) náhle zomrela počas sexu v sprche: Lekári stoja pred záhadou

Tento zločin je neuveriteľný! Keď mala žena nehodu na večierku pri bazéne, jej priateľ sa zbláznil a zabil ju. Teraz policajti v Brazílii pátrajú po údajnom násilníkovi Nikolasovi Iorim Maichonom, ktorý mal zabiť 24-ročnú Anu Paulu Coutinhovú. O prípade informuje britský Daily Star.

Horor na párty pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/ Ana Paula Coutinho)

Zošmykli sa jej plavky

Ana Paula Coutinhová a jej priateľ Nikolas Iori Maichon sa minulý štvrtok ako hostia zúčastnili večierku pri bazéne v brazílskom meste Itapecerica da Serra. Podľa svedkov tam mladá žena mala problém s bikinami. Keď skočila do vody, posunul sa jej vrchný diel bikín, a tak hostia videli holú hornú časť jej tela.

Nepodstatný dôvod, kvôli ktorému sa muž zrejme zbláznil. Nikolas Iori Maichon podľa správy obvinil svoju priateľku z úmyselného odstránenia vrchného dielu plaviek. Krátko po incidente muž začal biť svoju priateľku a ťahal ju do svojho auta. Zrejme už nebolo možné, aby ho ostatní hostia zastavili. Žena údery neprežila.

Horor na párty pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/ Ana Paula Coutinho)

Vymyslel si historku

Po tom, čo muž vyložil jej telo pred nemocnicou, údajne utiekol, informuje Daily Star. Podozrivý v snahe zakryť svoje stopy zavolal Aninej rodine a povedal, že sa Ana Paula utopila v bazéne. Tvrdil, že sa mu ju najskôr podarilo oživiť. Doma však Ana začala vypľúvať krv.

Viac o téme: BazénVraždaVečierokPlavkyPárty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu