Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

ZÁBERY, z ktorých mrazí: Tiger Woods pri nehode totálne zdemoloval auto, z vraku ho museli vystrihovať

Zobraziť galériu (15)
(Zdroj: SITA/AP Photo/Ryan Kang/Marcio Jose Sanchez/Ringo H.W. Chiu)

LOS ANGELES - Golfista Tiger Woods skončil po dopravnej nehode, pri ktorej úplne zdemoloval svoje auto, s mnohopočetnými zraneniami nôh v nemocnici. Podľa oficiálneho vyjadrenia úradu šerifa Los Angeles County sa jeho vozidlo pretočilo cez strechu a záchranári museli Woodsa z vraku vystrihovať.

"Vnútorný priestor vozidla bol našťastie viacmenej nedotknutý. To mu dalo svojím spôsobom šancu prežiť, pretože toto bola inak smrteľná nehoda," vyhlásil šerif Alex Villanueva na tlačovej konferencii.

"Tiger Woods bol v utorok ráno v Kalifornii účastníkom autonehody, pri ktorej utrpel mnohopočetné zranenia nôh. Teraz je na operačnej sále," oznámil jeho agent Mark Steinberg. 

Chirurgovia v losangeleskej nemocnici podľa vyjadrenia šéflekára Anisha Mahajana stabilizovali fraktúry v hornej a dolnej časti holennej a lýtkovej kosti skrutkami. Mahajan povedal, že Woods sa podrobil dlhému chirurgickému zákroku pravého predkolenia a členku. Bol po ňom v stabilizovanom stave a na nemocničnej izbe komunikoval.

ZÁBERY, z ktorých mrazí:
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Marcio Jose Sanchez)

Podľa polície nebolo do havárie zapletené žiadne ďalšie vozidlo a Woods bol vo svojom aute sám. Zábery z helikoptéry televíznej stanice KABC-TV z miesta nehody ukázali vozidlo na boku vedľa cesty s čelnou stranou ťažko poničenou a s vystrelenými airbagmi.

ZÁBERY, z ktorých mrazí:
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Ashley Landis)

Štyridsaťpäťročný víťaz 15 majorov sa v poslednom čase zotavoval po piatej operácii problematického chrbta. Pôvodne očakával, že sa po odstránení úlomku medzistavcovej platničky, ktorá mu tlačila na nerv a spôsobovala bolesti, k hre vráti v polovici marca. Na začiatku týždňa ale pripustil, že rekonvalescencia nejde podľa predpokladov a možno nestihne aprílové Masters.

ZÁBERY, z ktorých mrazí:
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Ringo H.W. Chiu)

Už tretia nehoda

Pre Woodsa je to už tretia automobilová nehoda. Najznámejšiu mal skoro ráno v roku 2009, keď jeho SUV prešlo cez požiarny hydrant a narazilo do stromu. Aj vďaka jej vyšetrovaniu sa odhalilo, že svoju manželku podvádzal s viacerými ženami. Woods po nej stratil veľké množstvo sponzorov a podstúpil liečenie na klinike v Mississippi. Golf potom nehral päť mesiacov.

ZÁBERY, z ktorých mrazí:
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Mark J. Terrill)

V máji 2017 ho floridská polícia našla spať za volantom auta zaparkovaného nebezpečne na kraji cesty. Zatkli ho a neskôr povedal, že mal neočakávanú reakciu po užití liekov na bolesti chrbta. Woods sa neskôr priznal k bezohľadnej jazde a prihlásil sa na klinike, kde hľadal pomoc, aby sa zbavil závislosti na liekoch. V tom čase trpel aj poruchou spánku.

Viac o téme: NehodaTiger Woods
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu