Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Otec chcel dcérke (†9) urobiť radosť k narodeninám: VIDEO Strašná smrť pod kolesami vlaku

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/ДТП NEW)

MOSKVA - V pondelok 22. februára došlo k tragédii na železničnej stanici Zaozernaja v ruskej Krasnojarskej oblasti. Otec zobral svoju dcérku Marinu do obchodu, aby jej kúpili nejaké sladkosti pri príležitosti jej deviatych narodenín. Nikdy tam však nedorazili. Kvôli mužovej nezodpovednosti dievčatko zomrelo. Nešťastie zaznamenala bezpečnostná kamera.

Tragédia v Rusku: FOTO Dievčatá (†12,†12) sa za temných okolností zrútili z vrchu budovy

Ako ukazujú zábery, otec vzal dcéru cez železničnú trať cestičkou, ktorá je určená výhradne pre zamestnancov a ostatní na ňu majú vstup zakázaný. Urobil to napriek tomu, že v blízkosti sa nachádza aj bezpečný priechod. Na druhej strane sa ukázalo, že je chodník zablokovaný, a tak sa vydali do obchodu popri koľajniciach. Muž držal dievčatko za ruku. Na viacnásobné trúbenie rušňovodiča prichádzajúceho nákladného vlaku nereagoval.

Otec chcel dcérke (†9)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/ДТП NEW)

Bohužiaľ, muž sa nachádzal tak blízko pri trati, že ho lokomotíva zasiahla zboku a zrazila na zem. Pri páde vrazil aj do svojej dcérky, ktorú odhodilo rovno pod kolesá vozňov. Podľa západosibírskeho vyšetrovacieho riaditeľstva pre dopravu dievčatku vlak oddelil hlavu od tela. Zranenia boli nezlúčiteľné so životom.

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a ľudí s citlivou povahou!

"V stave intoxikácie alkoholom sa muž mylne domnieval, že mu nehrozí nebezpečenstvo od idúceho vlaku," uvádza sa v správe z vyšetrovania. Meno otca nebolo zverejnené, no bolo proti nemu začaté trestné stíhanie. V prípade dokázania viny zo spôsobenia smrti z nedbanlivosti mu hrozí trest odňatia slobody až na dva roky. V čase tragédie bola matka dievčatka Olesja doma.

Viac o téme: VlakRusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu