Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krvavý masaker v Británii: Muž dobodal na smrť expartnerku (†28)! Toto bol dôvod

Cristinu Ortiz-Lozanovú zabil jej expriateľ. Zobraziť galériu (3)
Cristinu Ortiz-Lozanovú zabil jej expriateľ. (Zdroj: Hampshire Police)

LONDÝN - Britský súd sa v súčasnosti zaoberá príšerným zločinom. Muž mal dobodaťsvoju bývalú priateľku po tom, čo ju prichytil s mužom, s ktorým sa zoznámila cez Tinder. Rozzúril sa zo žiarlivosti?

Britský súd sa v súčasnosti zaoberá ohavným trestným činom. Tridsaťročný Abdelaziz El Yechioui Ourzat mal údajne v dome zabiť svoju bývalú priateľku Christinu Ortiz-Lozanovú (28) po tom, čo ju prichytil na rande sprostredkované prostredníctvom Tindera. Informoval o tom v stredu večer Daily Mirror.

Chladnokrvne dobodaná na smrť

Už keď sa pár rozišiel, muž bol násilný. Vzbúril sa v jej dome v Southamptone v Hants. Keď sa Cristina Ortiz-Lozanová v septembri 2019 stretla s Vincentom Breso-Bioscom, s ktorým sa zoznámila na zoznamovacej aplikácii, situácia sa vyhrotila. Prenasledoval ju a v krčme ju prekvapil kvetmi. „Na spiatočnej ceste do svojho domu uviedla, že videla svojho ´násilníckeho´ bývalého priateľa a že jeho podmienky kaucie mu pritom bránili priblížiť sa k nej," uviedla prokurátorka Kerry Maylinová pre Winchester Crown Court.

Išla domov so svojím novým objavom a jej bývalý partner sa ukryl, aby potom zaklopal na dvere. Žena ho pustila dovnútra bez toho, aby vedela, že to bude znamenať jej rozsudok smrti. Vincente Breso-Biosca si nebol istý, čo má robiť a čakal vonku. Ako náhle začul z vnútra krik, vošiel dovnútra.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Muž z Tinderu videl konanie expriateľa

„Videl, ako pani Ortiz-Lozanová už leží na chrbte na podlahe kuchyne, zatiaľ čo sa pán Ourzat nakláňal nad ňu s nožom v jednej ruke a druhý bol zabodnutý v jej krku,“ povedala okresná prokurátorka Kerry Maylinová.

A dodala: "Mala otvorené oči, ale on tušil, že už je mŕtva, ani sa nehýbala. Popísal, že pán Ourzat sa k nemu otočil, zavrel dvere a pokračoval v útoku na Cristinu Ortiz-Lopezovú."

Krvavý kúpeľ: Cristina Ortiz-Lozano mala ťažké bodné poranenia

Polícia neskôr prišla do „miestnosti potretej krvou“ s „krvavými odtlačkami rúk na stenách“. Zavraždená žena mala bodné rany v hrudníku, krku a bruchu. Utrpela tiež „obranné“ rany na rukách "keď zdvíhala ruky pred telo v snahe chrániť si trup a krk“.

Počas činu boli v dome okrem jej spolubývajúcej aj traja hostia Airbnb. Krik ich zobudil. Znelo to, akoby ju jej bývalý priateľ „volal späť“. Jeden z hostí odtlačil svoju posteľ k dverám a zabarikádoval sa.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Tvrdí, že je nevinný

Prokurátorka Kerry Maylinová obvinila Abdelaziza El Yechioui Ourzata zo zabitia Cristiny Ortiz-Lozanovej zo žiarlivosti. Keď išiel do ich domu, údajne sa pohádali, a potom vybral nože, aby ju bodol. Obžalovaný poprel, že by sledoval svoju expriateľku. Tiež povedal, že ho najskôr ona bodla nožom. Odmietol obvinenie z vraždy. Ale priznal vinu v zmysle zabitia z dôvodu obmedzenej príčetnosti. Proces pokračuje.

Viac o téme: VraždaŽiarlivosťSúd útok nožom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu